Politic

Conferinţă de presă PNL – Moţiunea de cenzură, exerciţiu de democraţie

pirvulescu_decupatIoan DUMITRESCU

Luni, 28 septembrie, cu o zi înaintea moţiunii de cenzură la adresa Guvernului Ponta, copreşedintele Organizaţiei judeţene PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu, în lipsa celuilalt copreşedinte Costel Barbu, a ţinut o conferinţă de presă.

Cu acest prilej, Eugen Pîrvulescu a amintit de faptul că, în accepţia liberalilor, Guvernul este incompetent, iar primul ministru Victor Ponta este corupt şi penal. Unul dintre argumente ar fi îngrădirea dreptului la vot al românilor din diaspora la votarea preşedintelui. Pîrvulescu a menţionat şi faptul că este greu pentru ministrul justiţiei să-şi judece şeful, pe premierul Ponta. A fost amintit şi faptul că PSD-ul are o mare problemă, cu un preşedinte, Liviu Dragnea, chemat la recurs în dosarul fraudă la referendum.

Pîrvulescu solicită venirea unui Guvern liberal competent şi vertical, de asemenea liberalii cer coaliţiei de la guvernare, UNPR şi ALDE, să se dezică de PSD şi de Victor Ponta şi să voteze în adevăratul interes naţional. A mai fost amintit faptul că primului ministru Victor Ponta îi sunt închise toate uşile cancelariilor din Uniunea Europeană. Din punctul de vedere al liberalilor, IRSOP creditează PNL cu 42 de procente, în timp ce PSD-ul este în continuă descreştere, având doar 35 de procente.

În ce priveşte candidaturile liberalilor la Primăria Alexandriei, Eugen Pîrvulescu afirmă că în urma unui sondaj se va decide între George Drăghici, Dan  Raportaru şi Florin Titirişcă, Pîrvulescu fiind interesat de câştigarea preşedinţiei Consiliului Judeţean Teleorman. Copreşedinteele PNL susţine că, în continuare, poartă discuţii cu primarii care în urma Ordonanţei de Urgenţă 55 au trecut la PSD, pentru întoarcerea lor la PNL. Marţi, aproximativ 500-700 de liberali vor participa la mitingul din Bucureşti din faţa Parlamentului, în ziua în care se votează moţiunea de cenzură.

One Comment

  1. Cine vorbeste de competenta si verticalitate! Eugen Parvulescu, un elev agroindusrial de nota 5, trepadus cu cadouri pe la usile primariilor pentru a obtine contracte cu statul!
    In afara de mitinguri comuniste cu oamenii pe care ii au angajati nu stiu sa faca altceva…

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.