Politic

Conferinţă de presă PNL: Liberalii din judeţ şi-au propus un scor de peste 33% în alegeri, care să le asigure două mandate de deputat şi unul de senator

Două mandate de deputat, din cele cinci disponibile, şi unul de senator, din cele două câte-i revin judeţului Teleorman şi-au propus să obţină liberalii teleormăneni la alegerile parlamentare de pe 11 decembrie. Pentru a-şi atinge obiectivul, PNL Teleorman trebuie să obţină un scor de cel puţin 33%, adică un procent mai mare decât cel de la scrutinul din iunie, când dreapta din judeţ a obţinut 31,5%.

În cadrul unei conferinţe de presă ce a avut loc luni, 7 noiembrie, şi la care au luat parte cei trei candidaţi PNL de pe locurile considerate eligibile pentru liberalii din judeţ, respectiv Eugen Pîrvulescu, Daniela Mara Calista şi Mihai Murar, au fost prezentate principalele activităţi avute în vedere atât în timpul rămas până la startul campaniei electorale, cât şi în campania electorală propriu-zisă.

„Ne propunem ca pentru această perioadă, în pre-campanie, mai avem câteva zile, dar şi în campanie, echipa să facă un lucru foarte bun pentru cetăţeni, acela de a aduce un scor extraordinar, doi deputaţi şi un senator la nivel de PNL Teleorman”, a  precizat Eugen Pîrvulescu, preşedintele PNL Teleorman, în deschiderea conferinţei de presă.

Fiecare dintre cei trei candidaţi PNL pentru alegerile parlamentare a abordat câte unul dintre punctele prinse în programul de guvernare al PNL, astfel că Eugen Pîrvulescu a vorbit despre măsurile ce fac referire la agricultură, Mara Calista a abordat un alt domeniu sensibil, respectiv sănătatea, în timp ce Mihai Murar a vorbit despre starea învăţământului din judeţ.

De asemenea, preşedintele PNL Teleorman a ţinut să clarifice motivele care au dus la formarea echipei liberale în forma actuală, respectiv la motivele ce au stat la alegerea candidaţilor cu care PNL Teleorman vine în faţa electoratului pe 11 decembrie.

„O să spun în câteva cuvinte de ce Mara Calista, de ce Mihai Murar şi de ce Eugen Pîrvulescu. Avem 97 de organizaţii, 28 de primari, foarte mulţi viceprimari şi 385 de consilieri locali. Toţi aceştia sunt oameni deosebiţi, sunt membri marcanţi ai partidului şi fiecare dintre ei ar fi putut să fie un candidat pentru Parlamentul României. Formula aceasta gândită de organizaţia judeţeană şi pusă în practică astăzi printr-un vot în majoritatea lui, a fost programată şi gândită mai demult, pentru că trebuie să îmbinăm cumva activitatea Marei Calista din Guvernul României, activitatea politică, cu ceea ce noi vrem să facem în judeţul Teleorman. Nu vă ascund că discuţiile mele cu dânsa sunt de 5-6 luni de zile, dinainte de alegerile locale, pentru acest proiect. Vă pot spune că are o experienţă politică mai mare decât mine, e deja de 6 ani alături de Alina Gorghiu, are un an de zile experienţă în Guvernul României. (…) Mihai Murar, un om cu experienţă, un om cu o activitate politică foarte bună în judeţ, un om care coagulează, dacă mai era nevoie, partea de fost PD-L şi ne-am gândit foarte serios când am plecat pe acest drum, mergând din organizaţie în organizaţie toţi trei, discutând cu tot ce înseamnă activul de partid, să vedem o susţinere extraordinară pentru Mihai Murar şi Mara Calista. De ce Eugen Pîrvulescu? Pentru că îmi doresc foarte mult să facem ceea ce am plecat la drum acum trei ani de zile, o schimbare radicală, pentru a termina cu sintagma aceea de judeţ al sărăciei şi al şomajului. Echipa noastră îşi propune, pentru alegerile din decembrie, să facă un altfel de politică. Suntem oameni care ne dorim foarte mult să venim săptămână de săptămână la cabinetele parlamentare, zi de zi alături de cetăţeni, şi vreau să vă spun că am discutat foarte serios, activitatea parlamentară este una specifică, legat de legi, legat de iniţiative, dar pe noi ne interesează cel mai mult activitatea în Teleorman”, a menţionat Eugen Pîrvulescu, candidatul PNL pentru Senat. (Violeta Mocanu)

9 Comments

 1. Ce legi si initiative sa dea Parvulescu, cand el a terminat liceul agroindustrial cu 5?

 2. E pe naiba! E de 6 ani alaturi de Alina Gorgiu, vita aia care urla sa se opreasca imediat investitiile din Teleorman. Si acum vin si cer voturi…Sa va ia naiba de pnl-isti! As vrea sa va vad desfiintati! Oricum nu mai e mult pana acolo!

 3. Mara Calista este din Teleorman?

 4. 33% ?! Poate 3%! Uitati-va doar ce oamneni aveti pe liste si ce ati facut la alegerile locale! Numai injuraturi si amenintari ati proliferat pe internet! Rusine sa va fie! Cum sa votam asa ceva?!

 5. la Rusii de Vede are PNL -ul niste penali. niste scursuri cu tupeu nemarginit pre numele lor ILIESCU Alisandu , TUCIUdide Alexe Lucian, FIerascu D. care si-ar vinde si parintii pentru bani.

 6. Rog candidatii sa ne prezinte doua documente:

  1,,,,,Declaratia de avere

  2,,,,,Adeverinta CNSAS

  Si sa fie afisate la afisierele electorale locale ,din
  timp sa le citeasca oamenii din Teleorman,,,,

 7. Joe Limonada

  Parztulescu=Tomberon, Ca-Lista, 0,0000001% voturi, P.N.L. Tr=focar de infectii!!!!Huideo!

 8. Parvulescule daca zici ca ai discutat cu domnisoara Maia Calistra de 5- 6 luni , de ce lai mintit pe D-ul Marin Almajanu care datorita dansului esti unde esti, lai mintit pina in ultima zi , sati fie rusine , o sa mai vezi voturi de la adevaratii liberali 0 .

  • Gigele, psd-ist asistat social, învață bre să scrii, mai ai a scrie „miau” precum vorbește pisica și e complet tacâmul, după ai tot dreptul să-l interoghezi pe Pârvulescu! Ești tu liberal adevărat precum e Dragnea socialist vero!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.