Politic

Conferinţă de presă la PSD Teleorman

Ioan DUMITRESCU

Miercuri, 7 decembrie 2016, cu câteva zile înaintea alegerilor parlamentare din 11 decembrie 2016, preşedintele Organizaţiei judeţene Teleorman a Partidului Social Democrat, Adrian Ionuţ Gâdea, preşedinte al Consiliului judeţean, candidat la Camera Deputaţilor, şi primarul Alexandriei, Victor Drăguşin, vicepreşedinte al Organizaţiei PSD Teleorman, au ţinut o conferinţă de presă.

Preşedintele Adrian Ionuţ Gâdea a amintit faptul că premierul Dacian Cioloş a jignit teleormănenii, susţinând că în judeţul Teleorman sunt cei mai mulţi asistaţi social din ţară. Preşedintele Gâdea susţine că afirmaţiile lui Cioloş sunt declaraţii de campanie electorală, incorecte şi denigratoare, premierul având „o abordare ordinară”. Preşedintele Adrian Ionuţ Gâdea mai susţine că judeţul Teleorman nu este cu numărul cel mai mare de persoane cu ajutoare sociale, ci judeţul Dolj şi declară că premierul Cioloş confundă asistaţii social cu persoanele cu dizabilităţi, amintind faptul că în judeţul nostru sunt mai puţine persoane cu dizabilităţi decât în multe judeţe, inclusiv în Prahova. Preşedintele PSD Teleorman a mai spus că teleormănenii nu acceptă să fie jigniţi, iar declaraţiile lui Dacian Cioloş sunt „dezinformări grosolane”, acesta fiind preocupat de campania electorală, în care declarase că nu se implică. Concluzia lui Adrian Ionuţ Gâdea este că Dacian Cioloş doreşte discreditarea lui Liviu Nicolae Dragnea, iar actualul premier ar trebui să respecte românii şi teleormănenii.

La rândul său, primarul Victor Drăguşin susţine nu doar că este jignit, ci este oripilat, indignat de modalitatea prin care PDL-ul face campanie electorală. Drăguşin a mai spus că premierul Cioloş minte cu nesimţire, folosind mijloace şi metode murdare în campania electorală. În final, primarul Victor Drăguşin a devenit mai optimist, declarând: „Există viaţă şi după alegerile parlamentare! Sper ca viitorul Guvern să fie PSD!”.

2 Comments

  1. Partzulescu

    Mah cretinilor…Sa veniti cu semi analfabeta, ex-kurwa lui Marineci Savu-Tamai pe lista si cu un om abrutizat de alcool si cu grave leziuni cerebrale si deficiente de vorbire ca Gogoi-Butelie pe lista, dupa ce ca ati adunat toate vagaboandele si curvele in partid, dupa patalamaoa de partid de ciorditori, va voteaza pulea!!!!

  2. Să stabilim un lucru,Ciolos va fi propunerea PNL-lui(…Da, a PNL-lui)pentru funcția de Prim-ministru. Dacă PSD Tr. se consideră jignit pentru faptul că nu este pe locul 41 , ci pe 40 în ceea ce înseamnă,, asistați” …. RUȘINE !!!mg

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.