Politic

Conferință de presă la PNL Teleorman, la final de campanie

Președintele PNL Teleorman și, totodată, candidatul partidului la președinția Consiliului Județean, Eugen Pîrvulescu a ținut, joi, o conferință de presă la sediul organizației județene a formațiunii politice, alături de acesta aflându-se mai mulți dintre candidații partidului pentru mandatele de consilieri județeni, dar și deputatul PNL Calotă Florică Ică și secretarul general al PNL Teleorman Dan Popescu.

„Am fost prea mult etichetați ca un județ de mâna a doua, ca un județ sărac, ca un județ părăsit de oameni. Am îndurat prea mult, iar momentul acesta era așteptat de fiecare dintre dumneavoastră. Vom spune gata, ajunge, ne-am săturat de voi, toți cei care ați condus județul în ultimii 30 de ani. Acesta este județul nostru, al dumneavoastră, al tuturor. Acesta este pământul nostru, pe care muncim și pe care trăim, aceasta este casa noastră, județul Teleorman (…) Dacă nu vă convine, cei care ați condus județul până acum, plecați voi! Noi rămânem aici, rămânem aici (…) aici este glia noastră, aici este Teleormanul, casa noatră… casa noastră o iubim, aici vrem să și murim. Voi, cetățenii din județul Teleorman, sunteți oameni curați, oameni cinstiți, oameni muncitori, credincioși și cu frică de Dumnezeu, oameni iubitori, iar împreună suntem familia teleormăneană, împreună vom demonstra întregii țări, întregii lumi, adevărata valoare a județului Teleorman și nu cea care a fost zugrăvită de conducerea PSD timp de 30 de ani. (…) Dragi teleormăneni, vă chem astăzi alături de noi, primari, consilieri locali, județeni, alături de echipa PNL. Astăzi, împreună, trebuie să cântărim și să măsurăm, să votăm cu mintea și cu sufletul, să votăm pentru a schimba, să votăm în pimul rând omul, nu politicianul. Eu am încredere în voi, în cetățenii județului Teleorman, am încredere că vă doriți această schimbare, am încredere că ați așteptat momentul acesta, oameni care chiar vă pot reprezenta, am încredere că vom reuși împreună să facem o schimbare și în județul Teleorman (…) Nu risipiți votul pe data de 27 septembrie, gândiți-vă bine, bătălia se duce între PSD și PNL. După alegeri, vom face alianță cu toate partidele de dreapta care vor intra în consiliile locale și în Consiliul Județean. Nu voi guverna niciodată, nu voi vota niciodată alături de PSD. Forțele de dreapta sunt binevenite să mă susțină pe mine la președinția Consiliului Județean, la Consiliul Județean și la primăriile liberale, iar eu îi voi susține în proiectele de dreapta, pentru că împreună putem să câștigăm aceste alegeri (…) Mulțumesc Guvernului Ludovic Orban pentru că în ultima perioadă, dar și de acum încolo când vom începe reconstrucția județului vor fi alături de Teleorman, mulțumesc Cristi Barbu, colegului meu de la Suhaia, care este secretarul general adjunct al Guvernului și care a avut o atenție deosebită și va avea în continuare într-o echipă și într-o familie a ceea ce vedeți în spatele meu. Mulțumesc echipei de campanie, colegilor mei deputați, foști deputați, colegilor de echipă, primarilor liberali și candidaților PNL, care au fost lângă mine. Mulțumesc PNL pentru că noi astăzi simțim dorința și împreună vom reuși construcția județului Teleorman. Dragi teleormăneni, pe 27 septembrie mergeți la vot!”, este mesajul transmis de Eugen Pîrvulescu cetățenilor din Teleorman, la finalul campaniei pentru alegerile lcoale de duminică, 27 septembrie.

La rândul lor, deputatul Calotă Florică Ică, fostul deputat Adrian Florescu, președintele seniorilor din PNL Emilian Vrăjitoarea și consilierul județean Marian Țole au ținut scurte alocuțiuni prin care au îndemnat cetățenii județului să-i acorde, duminică votul de încredere candidatului PNL Eugen Pîrvulescu.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.