Politic

Conferință de presă la PNL Teleorman – Anunțuri făcute de Daniel Constantin: Marius Stancu, fostul șef ISU, candidatul PNL la Furculești, Cornel Gogan – la Videle / BPJ se schimbă

Noul președinte interimar al PNL Teleorman, Daniel Constantin, a ținut vineri prima conferință de presă în județul Teleorman, ocazie cu care a punctat primele impresii pe care și le-a format despre județ, în general, dar și despre eșichierul politic local. Acesta a subliniat aspectele pe care le consideră deficitare în Teleorman – lipsa investițiilor, a infrastructurii, șomajul accentuat, probelemele din agricultură, în special ceea ce a constatat la nivelul infrastructurii de irigații, unde consideră că se putea face mai mult și, având în vedere, că a ocupat funcția de ministru al Agriculturii, a declarat că și-a propus să facă tot ce se poate pentru a îmbunătăți lucrurile.

În ceea ce privește partea politică și în special Organizația Județeană PNL Teleorman, Daniel Constantin a făcut mai multe anunțuri, legate atât de candidaturile la alegeri, cât și de structura filialei județene. Astfel, deși cu puțin timp în urmă, a fost instituit Biroul Politic Județean, Constantin a anunțat că acesta va fi schimbat din nou, în principal pentru că vrea să includă în noua structură oameni noi, care s-au alăturat deja liberalilor teleormăneni sau care urmează să o facă în perioada imediat următoare și despre care spune că sunt “oameni care nu vin doar pentru a imaginea partidului, ci și pentru a candida din partea PNL”.

Un astfel de exemplu este fostul inspector șef al ISU Teleorman, Marius Stancu, care s-a alăturat liberalilor și va fi candidatul partidului în comuna Furculești, acolo unde actualul primar (PNL) a anunțat că va candida din partea PSD. De asemenea, un alt candidat deja stabilit este Cornel Gogan, care vizează funcția de primar al orașului Videle, deși, și acesta, anunțase că pleacă din PNL.

Daniel Constantin a precizat că a purtat discuții cu primarii care au plecat din PNL, dar timpul până la alegeri este unul scurt și partidul își face deja strategia de campanie, iar în cazul localităților unde primarii PNL au anunțat că pleacă, există alți oameni care și-au aratat intenția de candida din partea PNL.

Totodată, președintele interimar a mai declarat că, în scurt timp, va anunța și alte nume noi care s-au înscris în PNL Teleorman, dar și lista de candidați cu care filiala se va prezenta în fața teleormănenilor.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.