Politic

Conferinţă de presă ACL – Niţulescu: „Despre morţi, numai de bine!”

nitulescu1Ioan DUMITRESCU

Preşedintele Organizaţiei PDL Teleorman, Teodor Niţulescu, împreună cu Eugen Pârvulescu, PNL, şeful de campanie electorală al ACL pentru alegerile prezidenţiale, şi Florin Titirişcă, preşedintele Organizaţiei municipale Alexandria a PDL, au ţinut o conferinţă de presă joi, 23.10.2014.

Teodor Niţulescu, căruia tare drag îi este să vorbească, mai ales în campaniile electorale, a renunţat în parte la ticul verbal cu „înţelegeţi dumneavoastră”, dar nu de tot, în schimb, probabil aflând de termenul de „malversaţiune”, l-a folosit până la obstinaţie, vorbind despre delapidări, de fraude, de deturnări de bani publici. Tot Teodor Niţulescu a făcut şi o caracterizare a primarilor care au părăsit PDL-ul pentru a se înregimenta în PSD, profitând de drepturile oferite de Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului numărul 55. Despre primarul de la Beuca a declarat că nu este o pierdere foarte mare, despre primarii de la Bujoreni şi Călmăţuiu că au plecat după banii de la Consiliul Judeţean Teleorman, despre primarii de la Crevenicu, Crîngeni şi Stejaru, Teodor Niţulescu spune că au plecat la PSD în speranţa că vor scăpa de dosarele de incompatibilitate instrumentate de Agenţia Naţională de Integritate, despre primarul de la Gălăteni a plecat pentru a-şi proteja soţia, despre primarul de la Poeni Niţulescu a spus că are dosare penale şi este intimidat de Instituţia Prefectului, despre cel de la Ştorobăneasa, că a mai fost la PSD, şi s-a folosit de PDL doar ca de rampă de lansare, iar de primarul de la Răzmireşti, Niţulescu a spus că l-a lăsat fără cuvinte şi este un om lipsit de recunoştinţă. În ceea ce-i priveşte pe cei doi consilieri judeţeni care au trecut de la PDL la PSD, preşedintele Niţulescu a spus sarcastic: „Despre morţi, numai de bine!”. Teodor Niţulescu a amintit şi de pionii principali care au determinat trecerea primarilor de la PDL la PSD. Nu a ratat ocazia Teodor Niţulescu să declare cu năduf: „Democraţia este un joc pe care dacă vrei să îl respecţi, bine, dacă nu, hai să ne întoarcem la dictatură”.

2 Comments

  1. D-le Teodor Nitulescu,personal cred ca nu te surprinde acest traseism de la un partid la altul,daca memoria numa inseala, matale erai specialist in aceasta manevra si exact pentru aceleasi motive pe care le invoci acestora de acum, cu preponderenta cele personale!

  2. D-le Dumitrescu mai exista PDL? Eu am inteles ca acest partid a fost absorbit de PNL si ca nunumai exista in registrul partidelor politice, citind surse ale ACL-ului!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.