Politic

Conferinţă de presă a primarului Drăguşin, cu trei puncte pe ordinea de zi

Primarul municipiului Alexandria, Victor Drăguşin, a ţinut joi, 19 februarie, o conferinţă de presă al cărei principal obiectiv a fost informarea alexăndrenilor despre proiectele şi măsurile pe care instituţia pe care o conduce le are în vedere pentru un bun mers al lucrurilor în municipiul reşedinţă de judeţ.

Au fost aduse în discuţie trei subiecte, respectiv înfiinţarea unui Centru de profilaxie oro-dentară pentru copii din toamna acestui an, concluziile desprinse în urma întâlnirilor cu comitetele de părinţi din grădiniţe şi prezentarea planului de măsuri pentru rezolvarea problemelor sesizate de către cetăţenii din Alexandria în perioada 01.01.2015-04.04.2015.

Referitor la întâlnirile cu comitetele de părinţi din grădiniţele alexăndrene, primarul Victor Drăguşin susţine că au fost benefice şi că a putut astfel să ia la cunoştinţă problemele cu care se confruntă instituţiile de învăţământ, precum şi părinţii copiilor în procesul educaţional. Ca probleme generale ridicate de părinţi, au fost semnalate necesitatea reabilitării incintelor unităţilor de învăţământ, importanţa dotării cu tehnică de calcul, nevoia suplimentării mobilierului pentru unităţile cu program prelungit, precum şi necesitatea refacerii grupurilor sanitare şi a tâmplăriei.

Totodată, primarul Victor Drăguşin şi-a manifestat nemulţumirea în ce-i priveşte pe reprezentanţii Consiliului local şi ai primarului în consiliile de administraţie ale unităţilor de învăţământ. „Mă declar total nemulţumit de modul în care s-au implicat reprezentanţii mei şi reprezentanţii Consiliului local în consiliile de administraţie. Pe reprezentanţii primarului îi voi schimba pentru că, în proporţie de 75%, nu şi-au făcut treaba”, a precizat Victor Drăguşin. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.