Eveniment

Conducerea Spitalului Caritas a fost schimbată

Managerul Spitalului Caritas din Roșiorii de Vede, Lucian Alexe, a fost demis din funcție, prin ordin al ministrului Sănătății, și tot prin ordin de ministru a fost numită pe funcție, începând de vineri, 10 aprilie, dr. Valentina Robu.

Lucian Alexe a fost înlăturat din funcție după ce 13 dintre cele 16 cadre medicale de pe Secția de boli infecțioase a Spitalului Caritas s-au infectat cu noul coronavirus.

Valentina Robu este medic neurolog pediatru, a ocupat în trecut funcția de director medical al Spitalului Județean Alexandria, după care a mers pe aceeași poziție la Spitalul Municipal Turnu Măgurele.

Pe postul de manager al Spitalului Caritas, dr. Valentina Robu va rămâne pe toată perioada stării de urgență.

One Comment

  1. se pare ca blestemele l-au ajuns pe acest mascarici de 2 lei numit Alexe L. fost ,,manager” la Caritas. A fost inainte pe la fabrica de ulei unde stergea de praf sticlele si matura mizeria . Mare specialist in management. Se vede : 2 sectii puse pe butuci in cateva zile .Spitalul : focar de infectie si viata personalului in pericol. INSPAIMANTATOR : sunt unii care-i iau apararea acestui zero barat( pus sef de partidul coruptilor condus acu’ 10 ani de unu ILIESCU). Si-a pus limba la dispozitie doctorita Temelie o savanta de renume( despre care vom mai scrie) si militianul pensionar ILIE AVRAM pentru ca are datorii morale: mai intai i-a angajat nepotul la upu si apoi i-a pus muierea asistenta sefa la cardiologie . Asa se intampla in institutiile de stat ,iar prostimea plateste impozite pentru ca aceste lipitori sa-si faca de cap pe salarii de 3-4-5 MII de euroi. Vom reveni.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.