Politic

Conducerea interimară a ALDE Teleorman, preluată de Samuel Calotă

Deputatul Calotă Ică și-a pierdut, oficial, calitatea de membru al ALDE, iar conducerea centrală a partidului a desemnat miercuri, 26 februarie, un președinte interimar pentru organizația din Teleorman, în persoana lui Samuel Calotă. De asemenea, Virgiliu Cocoșilă, în prezent vicepreședinte al Consiliul Județean Teleorman și membru marcant al ALDE Teleorman, rămâne în organizație, în funcția de vicepreședinte.

“Biroul Politic Executiv al ALDE a luat act de pierderea calității de membru ALDE de către parlamentarii care nu au respectat decizia BPEx din data de 20 februarie 2020 privind neparticiparea la asigurarea cvorumului la ședința de plen comun pentru învestirea Guvernului Orban. În consecință, prin decizia membrilor BPEx, au fost făcute numiri de președinți interimari la conducerea următoarelor filiale: Prahova, Giurgiu, Hunedoara, Teleorman, Vâlcea, Suceava, Constanța și București”, se arată într-un comunicat de presă al ALDE.

Organizația din Teleorman a ALDE anunță că Samuel Calotă preia președinția filialei județene, iar Virgiliu Cocoșilă rămâne pe funcția de vicepreședinte. De asemenea, vechiul Birou Politic Județean a fost dizolvat, urmând ca în perioada imediat următoare să se propună un alt Birou Politic.

În ceea ce privește organizația de tineret TLDE Teleorman, nu există schimbări, rămânând președinte tot Lucian Dascălu, anunță reprezentanții ALDE Teleorman.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.