Eveniment

Concursuri, expoziţii şi spectacole organizate de Zilele Municipiului Alexandria

DSC03820Zilele Municipiului Alexandria sunt întotdeauna un bun prilej pentru ca atât locuitorii oraşului, cât şi oamenii din localităţile limitrofe se se relaxeze şi să se bucure de o serie de concerte deosebite astfel că, aşa cum se întâmplă în fiecare an, şi anul acesta Municipiul Alexandria organizează o serie de manifestări cultural-artistice şi sportive cu ocazia zilelor oficiale ale municipiului “Zilele Alexandriei – Alexandria 2015”, programate să aibă loc în perioada 27-30 august 2015.

Programul propus pentru a marca evenimentul cuprinde acţiuni pentru toate categoriile de cetăţeni, de la concursuri de fotbal, fotbal-tenis, şah, tenis de masă, table, rummy, biliard, skandenberg, street-ball, cross ori FIFFA.

Totodată, în cadrul manifestărilor vor fi oferite premii în bani şi produse pentru elevii cu rezultate bune la olimpiadele şcolare naţionale şi internaţionale, precum şi profesorilor îndrumători.

De asemenea, alexăndrenii se vor bucura, şi în acest an, de cursa cutiilor, concurs pe echipe cu un număr de probe de cultură generală, orientare, descoperit indicii, dezlegări de cuvinte încrucişate şi activităţi sportive, dar şi de concursul de fotografii vechi “Arc peste timp – Amintiri din Alexandria cu familia mea”.

Concertul fanfarei, târgul meşteşugarilor, procesiunea religioasă, precum şi parada portului şi dansului popular sunt activităţi incluse în programul oferit de municipalitate, în timp ce expoziţia de maşini de epocă, parada sportivilor legitimaţi la cluburile alexăndrene, spectacolul de muzică populară oferit de Ansamblul Burnasul, Ion Popa, Nelu Ploieşteanu, Maria Buză, Ionel Tudorache, spectacolele de muzică uşoară, în cadrul cărora Taxi, Maxim, Lida Buble, Bere Gratis, Oana Radu, Delia şi Holograf vor încânta publicul, dar şi tradiţionalul foc de artificii vor face, şi anul acesta, ca mare parte a alexăndrenilor să iasă din case. (Violeta MOCANU)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.