Eveniment

Concursul “Miss Alexandria” va avea loc pe 23 noiembrie

afisMonica DUMITRESCU

Ediţia a II-a a concursului “Miss Alexandria”, organizat de Primăria Alexandria, se va desfăşura miercuri, 23 noiembrie. Regulamentul concursului “Miss Alexandria”, aflat la a doua ediţie, a suferit câteva modificări comparativ cu anul trecut. Potrivit regulamentului, aprobat de Consiliul local la sfârşitul lunii octombrie 2016, odată cu organizarea ediţiei a II-a a acestui eveniment, la concurs se vor putea înscrie eleve sau studente ale unităţilor de învăţământ alexăndrene, condiţia ca acestea să fie câştigătoare ale premiilor la concursurile “Miss Boboc” în unităţile de învăţământ fiind exclusă. Înscrierile se fac la Primăria Alexandria, et. 2, camera 50, Biroul Cultură, Sport, Tineret.

Participantele la concurs trebuie să aibă minim 14 ani, iar cele care nu au împlinit 18 ani trebuie să aibă acordul scris al părinţilor.

Participantele la concursul Miss Alexandria 2016 vor fi supuse unor probe de concurs, precum prezenţa scenică, defilare în costum popular, interviu de personalitate, test de cultură generală, proba de aptitudini, prezentare rochie de seară.

Vor fi acordate marele premiu şi titlul de “Miss Alexandria 2016”, premiul de popularitate şi premii de participare tuturor concurentelor.

Potrivit organizatorilor, juriul va fi format preponderent din persoane cu pregătire de specialitate. Anul trecut, la prima ediţie a acestui eveniment au fost şase concurente, în condiţiile în care competiţia a fost deschisă doar pentru câştigătoarele concursurilor Miss Boboc 2015 (locurile I, II şi III) din liceele alexăndrene. Titlul de Miss Alexandria 2015 a fost obţinut de Ana Maria Nedeleanu, elevă la Colegiul Naţional “A. I. Cuza”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.