Eveniment

Concurenți din 16 județe și Republica Moldova, înscriși la Festivalul-concurs “Pe deal la Teleormănel”

Consiliul  Judeţean  Teleorman, prin Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Teleorman, organizează Festivalul–concurs național de muzică populară Pe deal la Teleormănel, ediția cu nr. 50, în zilele de  24- 26 septembrie 2019.

Concurenții care doresc să participe  pot trimite fisele de înscriere și partiturile  prin email cjcpctteleorman@yahoo.com sau la telefon/fax 0347804482, pănă la data de 20 septembrie 2019.

Preselecția, va avea loc pe 24 septembrie 2019, la sediul  Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Traditionale Teleorman,  Alexandria, str. I. Creangă, nr. 52-54, începând cu orele 12.00, în prezenţa membrilor juriului.

Concursul se va desfaşura pe 25 septembrie 2019,  pe Platoul din faţa  Casei de Cultură  Alexandria,  începând cu orele 19.00, urmat de recitalurile Ansamblului ,,Burnasul” și Alexandru Mica.

Gala laureaţilor va avea loc în data de 26 septembrie 2019, pe Platoul din faţa  Casei de Cultură  Alexandria,  începând cu orele 19.00, urmată de recitalurile susținute de ,, Fetele din Botoșani”, Floarea Calotă și Constantin Enceanu.

Până în prezent, s-au înscris concurenți din județele: Argeș, Bihor, Buzău, Constanța, Dolj, Gorj, Ialomița, Mehedinți, Mureș, Olt, Prahova, Suceava, Teleorman, Timiș, Vaslui,Tulcea și Republica Moldova.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.