Politic

Comunicat de presă PSD Teleorman / Guvernul Orban A ÎNCHIS piețele, iar acum își pune uneltele din teritoriu să ne prostească în față

S-au adunat la sfârșitul săptămânii trecute mințile luminate din guvernul PNL și ”specialiștii” lor și au decis că piețele trebuie închise. Când au văzut reacția românilor, în stilul caracteristic al PD-L-ului din care se trag, s-au spălat pe mâini, au aruncat puțin praf în ochii cetățenilor și au pus din nou în cârca primarilor rezolvarea problemei create de ei, după ce au scos producătorii în frig, pe trotuare, prin parcări, sau în spații improprii desfășurării activității. De ce? Pe ce bază? Cu ce date suport? Nu a mai venit nimeni să ne explice. S-au închis, că așa au vrut ei.

Închiderea piețelor este un atac direct al actualului Guvern la adresa celor ce muncesc pământul zi de zi pe câmpuri și prin solarii și care tăiesc doar din ceea ce vând în piețe, este condamnarea micilor producători și comercianți locali de produse lactate și carne, care vindeau în aceste piețe, este o direcționare forțată a noastră, a tuturor cumpărătorilor către supermarketuri.

Pentru a rezolva incompetența Guvernului, Parlamentul a decis ieri că pe durata stării de alertă, piețele agroalimentare în spații închise, târgurile, bâlciurile, piețele mixte și volante, talciocurile își vor putea continua activitatea, cu respectarea măsurilor de protecție sanitară.

Președintele Iohannis a declarat aseară că ”închiderea piețelor este o măsură justă”. E clar că Iohannis NU va promulga legea și astfel milioane de români obișnuiți – atât comercianți cât și consumatori – vor continua să sufere grav, în favoarea supermarketurilor și tone de produse din recoltele țăranilor vor fi aruncate direct la gunoi în lipsa piețelor de desfacere sau vor degera pe tarabe.  PNL și Iohannis vor să-i distrugă cu orice preț pe producătorii români. N-au milă, n-au înțelegere, nici măcar nu mimează că le pasă! Țin în continuare piețele închise, în pofida realității că piețele NU reprezintă focare de infecție și în disprețul deciziei Parlamentului, care a dispus redeschiderea.

După aceste inepte decizii, ieri am citit cu uimire că în Teleorman ”piețele sunt deschise”, iar noi toți cei care am văzut uși închise la halele din piețe și producătorii scoși în frig și ploaie, pur și simplu nu vedem bine. În loc să vină cu soluții pentru criza în care au aruncat România, PNL-iștii ne oferă tupeu, nesimțire, aroganță, incompetență, lipsă de responsabilitate, dezinteres…și lista ar putea continua.

Priviți fotografii de astăzi, din piețele ”DESCHISE” de PNL: Alexandria, Zimnicea, Roșiori de Vede și Turnu Măgurele.

În timp ce românii suferă, Guvernul Orban umflă buzunarele clientelei sale politice și vrea alegeri cu orice preț!

Președinte PSD Teleorman

GÂDEA Adrian  Ionuț

 

One Comment

 1. Bai, analfabeților functionali de la PSD Teleorman!
  Ce ați votat in 27 martie 2020?!
  Legea 28/2020 este o lovitură cinică și ticăloasă dată industriei și agriculturii românești.
  NU a fost „noaptea ca hoții”!
  A fost “în vreme de Pandemie, ca lașii”!
  În ce scorbură de șobolani s-a ascuns Liderul PSD de Teleorman- inculpat in dosarul Belina- de nu a scos niciun sunet?
  De ce v-a trimis poporul la Parlamentul Romaniei, domnilor și domnelor parlamentari PSD ?!
  Iată-i pe falșii naționaliști PSD de Teleorman care știu doar să dea din gură „ in presa ” și să încaseze lunar 12.000 lei/ lună, pentru 5 saptamâni lucrate/an!
  Principalele lovituri date sub centură produselor românești – „Made In România” sunt:
  1.Producătorii NU mai au voie să afișeze etichete MADE IN România – produse în România!
  2. Producătorii NU mai au voie să afișeze „carne produsă în România”!
  PS. După alegeri, liderul PSD de Teleorman va ajunge unde trebuie, adica la “zdup” sau la tomberonul istoriei.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.