Politic

Comunicat de presă / Deputat de Teleorman, Maria Stoian: Daniel Constantin îngroapă definitiv PNL Teleorman

Am înaintat Biroului Permanent al Camerei Deputaților solicitarea de dezafiliere din Grupul Parlamentar al Partidului Național Liberal. În urma acestui demers, voi activa în continuare ca deputat neafiliat.

Motivele care au stat la baza deciziei mele sunt justificate de modul dictatorial, discreționar și neprofesionist în care este condusă Organizația Județeană Teleorman a PNL, după preluarea acesteia de către președintele interimar Daniel Constantin.

Domnia sa a “reușit”, într-un timp extrem de scurt, să instaureze dezordinea și haosul în cadrul PNL Teleorman, printr-un comportament retrograd și dăunător unității membrilor și prin decizii politice abuzive.

Numit în funcția de președinte interimar al unei organizații perfect funcționale și cu rezultate remarcabile, domnul Daniel Constantin s-a “remarcat” doar printr-un management politic și organizațional extrem de slab, rezultatele stilului său de conducere contabilizându-se fie prin schimbarea din funcțiile deținute a unor liberali vechi și loiali, fie prin îndepărtarea altora, chiar a unor potențiali candidați cu șanse reale la Primăriile din județ.

Situația în care a ajuns Organizația Teleorman este lamentabilă, fapt pentru care Daniel Constantin va fi singurul responsabil de rezultatele dezastruoase care se prefigurează la alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie, strategia, staff-ul și conducerea interimară fiind alese de către președintele interimar.

În aceste condiții, consider de cuviință să fac un pas înapoi, pentru a-i ușura colegului deputat de Argeș misiunea de a-și îndeplini cu succes propriul plan de distrugere a PNL Teleorman!

În paralel cu dezafilierea mea din Grupul Parlamentar PNL, am prezentat conducerii centrale a formațiunii adevărul despre tot ceea ce s-a întâmplat în ultimele luni în Organizația Teleorman.

Comments are closed.