Politic

COMUNICAT DE PRESĂ / Alexandru Ionescu, candidatul PPU (social-liberal) pentru Primăria Alexandria

Filiala din Teleorman a Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) a decis ca Alexandru Ionescu să fie candidatul umanist pentru Primăria Alexandria.

Alexandru Ionescu este un antreprenor de succes, care își propune să facă “administrație, nu politică”.

“Rămân permanent alături de societatea civilă, alături de alexăndreni. Cred că tot ce am acumulat până acum, experiență și cunoștințe, pot fi puse în slujba acestui oraș, care este casa mea și a familiei mele”, a transmis Alexandru Ionescu.

Alegerea sa drept candidat a fost una firească, spune Liviu Neagu, secretarul general al PPU (social-liberal) și liderul filialei Telorman a umaniștilor.

“Am văzut că sunt multe de făcut în Alexandria. Oamenii vor investiții și parc industrial, siguranță și liniște, locuri de muncă și prosperitate. Deși târziu, unele lucruri au fost demarate, însă se mișcă greu, iar în unele cazuri, mai degrabă cumpăram un oraș nou, dar este, totuși, un început.

Am înțeles dorința alexăndrenilor de schimbare. Schimbare de mentalitate, de atitudine, de abordare, de oameni. O schimbare care să aducă alexăndrenilor zâmbetul pe față, respectul în ochii celorlalți români, standardul de viață care li se cuvine, administrația pe care o merită.

Am decis că Alexandru Ionescu este soluția. Candidatul Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) pentru primăria municipiului Alexandria este soț, tată, antreprenor de succes, omul potrivit la locul potrivit, singurul care spune cu tărie: “Gata cu jumătățile de măsură! Hai să facem Alexandria bine!”.

Astăzi, umaniștii vin în fața alexăndrenilor cu alternativă reală: Alexandru Ionescu, primarul Alexandriei, alături de o echipă de oameni serioși și competenți. Suficient de mulți cât să genereze schimbarea. Suficient de puternici cât să dea curaj și altora să spună: Stop abuzurilor! De orice fel”, a transmis Liviu Neagu.

One Comment

 1. Cititor

  Draga domnule primar,

  Asteptam de ceva vreme aceasta veste buna!
  Alexandria nu duce lipsa de oameni talentati si cu vocatie, in orice domeniu am alege – acesti oameni asteapta sa fie bagati in seama, iar talentul lor sa fie fructificat.
  Doar asa, Alexandria Ascunsa va scapa cu adevarat de oameni politici ce isi urmaresc doar propriile interese, oameni politici lipsiti de principii, de respect pentru semenii lor, ce au promovat si pus la loc de cinste in viata noastra: minciuna, prostia, lenea, hotia si nesimtirea.
  Va doresc sa aveti sfatuitori intelepti, care sa inteleaga ca cei care au acum puterea, nu o vor lasa usor, ca va vor improsca cu noroi si neadevaruri, atat pe dvs. cat si partidul, prin metode neortodoxe si ca nu se vor da inapoi de la sloganuri aberante si absurde.

  MULT SUCCES!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.