Eveniment

COMUNICAT DE PRESĂ

COMUNICAT DE PRESĂ

 „PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”

 Comuna Suhaia, în calitate de beneficiar, anunță lansarea proiectului C3I1A0122000478 cu titlul „CONSTRUIRE CENTRU DE COLECTARE DEȘEURI PRIN APORT VOLUNTAR ÎN COMUNA SUHAIA, JUDEȚUL TELEORMAN”. Proiectul este implementat în comuna Suhaia, conform contractului de finanțare nr. C3I1A0122000478 în cadrul Programului Național de Redresare și Reziliență, C3–Managementul deșeurilor – I1.a „Înființarea de centre de colectare prin aport voluntar”.

Obiectivul general al acestei componente reprezintă accelerarea procesului de extindere și modernizare a sistemelor de gestionare a deșeurilor în România, cu accent pe colectarea separată, măsuride prevenție, reducere, reutilizare și valorificare în vederea conformării cu directivele aplicabile și tranziției la economie circulară.

Obiectivul specific este reprezentat de dezvoltarea unui management al deșeurilor eficient, prin suplimentarea capacităților de colectare separată, pregătire pentru reutilizare și valorificare a deșeurilor în vederea continuării procesului de conformare cu prevederile directivelor specifice și atranziției la economia circulară.

Valoarea totală a finanțării nerambursabile este de 3.830.913,04 lei, echivalentul a 778.720,00 euro, la care se adaugă TVA aferent cheltuielilor eligibile în valoare de 727.873,48 lei.

Perioada de implementare a proiectului este de 21 luni, dar fără a depăși data de 30.09.2024.

Persoană de contact: IONESCU MIHAIELA LIVIA

Date de contact: Tel: 0799131932 E-mail: suhaia_tr@yahoo.com

Website: primariasuhaia.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.