Politic

COMUNICAT DE PRESĂ

După ce președintele Klaus Iohannis și reprezentanții Partidului Național Liberal au respins, blocat ori întârziat în mod iresponsabil investițiile guvernamentale, iată că și unii reprezentanți ai PNL Teleorman, folosind aceleași „arme politice” și aceeași atitudine disperată, doresc să justifice întârzierea aprobării bugetelor celor 97 de primării teleormănene de către consilierii județeni PNL, care s-au abținut să voteze  proiecte de hotărâre importante, aflate pe ordinea de zi a ședinței extraordinare a   Consiliului Județean Teleorman din 22 martie a.c.

În calitate de președinte al Consiliului Județean Teleorman resping categoric motivațiile aberante și insinuările folosite, pe unele site-uri și în publicații locale, de unii reprezentați PNL, prin care aceștia încearcă să justifice, printr-o serie jalnică de acuze la adresa PSD și teorii fanteziste ale conspirației, faptul că, în bloc, consilierii județeni PNL s-au abținut să aprobe bugetele unităților administrativ teritoriale din județul Teleorman.

Condamn public acțiunile repetate de mistificare a adevărului, precum și  dezinformările la care sunt supuși cetățenii teleormăneni de bună-credință, de cei care, folosindu-se de poziția lor publică, încearcă decredibilizarea activității Guvernului și, în plan local,  a activității Consiliului Județean Teleorman, cu scopul vădit de a împiedica PSD, fie și numai pentru câteva zile, să încetinească ritmul în care putem duce la bun sfârșit angajamentele electorale asumate prin programul de guvernare, care au în vedere, ca prioritatăți, dezvoltarea comunităților locale și bunăstarea cetățenilor.

În acest sens, cetățenii teleormăneni trebuie să știe că în ședința ordinară a Consiliului Județean Teleorman din 28 martie a.c., toți consilierii PSD vor fi în sală și vor vota aprobarea proiectelor de hotărâre pentru care, în ședința extraordinară trecută, nu am avut majoritate, 5 consilieri PSD lipsind din motive medicale, la fel ca și alți 5 consilieri ai PNL.

În ceea ce privește alte neadevăruri vehiculate în presă în aceste zile, potrivit cărora „vistieria țării” ar fi „goală”  iar alianța PSD-ALDE „s-ar ține într-un fir de păr”, cetățenii trebuie să cunoască faptul că Eurostat atestă oficial că PIB-ul României l-a depășit pe cel al Portugaliei, după ce în urmă cu un an l-a depășit pe cel al Greciei. Deci, România se dezvoltă, iar Guvernarea Dăncilă are rezultate cu care ne putem mândri.

Suntem mândri de performanța țării noastre și de inteligența românilor care au dat valoare măsurilor PSD de stimulare a investițiilor și au făcut posibil acest rezultat excepțional.

Este încă o dovadă a creșterii bunăstării generale a țării și a românilor, bazată pe cifre, nu numai pe sentimentul legitim de mândrie. Economia noastră este azi mai puternică și continuă să crească, ceea ce va aduce beneficii românilor și o influență mai mare pentru România, inclusiv asupra deciziilor UE.

PSD va continua aplicarea programului de guvernare pentru a consolida creșterea economiei naționale, în beneficiul românilor și al întregii țări.

În județul Teleorman, toți consilierii județeni PSD suntem hotărâți să contribuim la dezvoltarea  comunităților locale, prin programe care să aducă bunăstare teleormănenilor și acces la civilizație, unul dintre cele mai puternice motoare ale dezvoltării fiind PNDL 1 ȘI 2, programe inițiate și susținute de președintele PSD, Liviu Nicolae Dragnea.

Ionel Dănuţ Cristescu, preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman

2 Comments

  1. Jan, esti un PNL-ist analfabet, la fel ca toti sefii tai fara facultate!

  2. <<in mare parte dintre eu,, se spune mine ANALFABETULE CRISTESCU.LA CAP CU TINE!UNDE TI-E LOCUL.HOOOOOOOOOOO AGRAMATILOR

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.