Eveniment

COMUNICAT DE PRESĂ

Comunicat de presa

„PNRR: Fonduri pentru Romania moderna si reformata!„

UAT Comuna Cosmesti, judetul Teleorman, anunta inceperea proiectului cu titlul “REABILITAREA MODERATA A SCOLII GIMNAZIALE COSMESTI, STRADA 22 DECEMBRIE, NR.86, COMUNA COSMESTI, JUDETUL TELEORMAN”, Titlu Apel: PNRR/2022/C10/13, Runda 2 in judetul Teleorman, implementat de UAT Comuna Cosmesti, conform contractului de finantare nr 10203/26.01.2023 finantat in cadrul componentei 10 – Fondul Local a PNRR.

Proiectul se deruleaza pe o perioada de 36 de luni incepand cu data de 26.01.2023.

Obiectivul proiectului il reprezinta renovarea energetica moderata a Scolii Gimnaziale Cosmesti, str.22 Decembrie, comuna Cosmesti.

PNRR Componenta 10 — Fondul Local,Investiția I.3 – Reabilitarea moderată a clădirilor publice pentru a îmbunătăți serviciile publice prestate la nivelulunităților administrativ-teritoriale.

Rezultatele urmarite prin implementarea proiectului sunt urmatoarele:

  • Renovarea energetică moderată a Scolii Gimnaziale Cosmesti, str. 22 Decembrie, nr. 86, comuna Cosmesti, judetul Teleorman, contribuindu-se astfel, la îmbunătățirea furnizării de servicii publice la nivel local. Renovarea va conduce la o reducere de cel puțin 30 % a emisiilor directe și indirecte de gaze cu efect de seră în comparație cu emisiile ex-ante. Pentru lucrările propuse vor fi prevăzute sisteme tehnice cu randament ridicat şi un nivel redus al emisiilor echivalent CO2.
  • Rezultate cu efect pozitiv asupra dezvoltării locale, îmbunătățindu-se viața cetatenilor din localitate.
  • Transformare durabilă rurală prin utilizarea soluțiilor verzi și digitale.

Valoarea totala a finantarii nerambursabile este de 1.685.138,66 lei  la care se adauga TVA in valoare de 320.176,35 lei.

e-mail: primariacosmesti@yahoo.com

telefon: 0247708523

„Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

„PNRR. Finanțat de Uniunea Europeană – Următoarea Generație UE”

    https://mfe.gov.ro/pnrr/       https://www.facebook.com/PNRROficial/

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.