Eveniment

COMUNICAT DE PRESĂ

Comunicat de presă

„PNRR: Fonduri pentru Romania moderna si reformata“

UAT Buzescu anunță începerea proiectului cu titlul “Reabilitare in vederea cresterii eficientei energetice a cladirii publice Gradinita Buzescu”, cod C10-I3-2291, Titlu apel: PNRR/2022/C10/I3, Runda 2,  implementat de UAT Buzescu, județul Teleorman conform contractului de finanțare nr. 9219/25.01.2023, finanțat prin Planul National pentru Redresare si Rezilienta al Romaniei in cadrul componentei 10 – Fondul Local, Intervenția I.3.

Proiectul se derulează pe perioada cuprinsa intre 25.01.2023 si 24.07.2024.

Obiectivul proiectului consta în reabilitare in vederea cresterii eficientei energetice a cladirii publice Gradinita Buzescu.

Rezultatele urmărite prin implementarea proiectului sunt următoarele:

– reducerea cu cel puțin 30% a necesarului de energie primară în funcționarea unității, rezultând o clădire eficientă energetic, ușor de administrat;

– asigurarea unui climat interior corespunzător în ceea ce privește calitatea aerului, confortul termic, vizual și acustic;

– protejarea mediului prin utilizarea de materiale corespunzătoare;

– punerea în accord cu reglementările legale în vigoare;

– sprijinirea capacității de reziliență și a adaptabilității, precum și potențialul de creștere a comunei.

Valoarea totală a proiectului este: 742.327,40 lei, din care 623.804,54 lei reprezinta valoarea eligibila din PNRR si 118.522,86 lei valoarea TVA aferenta cheltuielilor eligibile din PNRR.

Persoană de contact:

Primar – Trăistaru Valentin

e-mail: primaria.buzescu@gmail.com

Tel. 0247330635

 “Apel de proiecte gestionat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației finanțat din fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României și din fonduri naționale”

 „Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

“PNRR. Finantatde Uniunea Europeană – Următoarea Generație UE”

https://mfe.gov.ro/pnrr/                                                                        https://www.facebook.com/PNRROficial/

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.