Sport

Competiţie reuşită – Campionatul de fotbal Koyo Alexandria şi-a desemnat câştigătorii

koyo 1În acest an, cea mai importantă societate comercială din Alexandria, fabrica de rulmenţi Koyo România, a organizat prima ediţie a unei competiţii fotbalistice la nivelul unităţii, după 1989. Iniţiativa a aparţinut conducerii instituţiei, care a vrut, în primul rând, să realizeze o integrare cât mai rapidă şi eficientă a noilor angajaţi ai fabrici, dar şi să arate că instituţia intenţionează o mai bună implicare în plan social şi cultural. În acest sens, s-a luat iniţiativa organizării unor întreceri sportive, iar cererea angajaţilor a vizat în primul rând organizarea unei competiţii de fotbal, însă vor avea loc întreceri şi de biliard sau tenis de masă, stabilite pentru anul viitor.

În privinţa campionatului de fotbal, care a debutat la data de 1 iulie a.c., la startul acesteia s-au prezentat 9 echipe, din diferite secţii ale instituţiei (formate din câte 8-10 jucători), jucându-se în sistem 7+1, iar finalul întrecerii a avut loc recent, în cadrul unei gale festive desfăşurate în Sala Polivalentă. Din punctul de vedere al organizatorilor, campionatul şi-a atins scopul, având în vedere că la această competiţie au participat atât salariaţi din cei nou-veniţi, cu vârste cuprinse între 19 şi 25 de ani, dar şi salariaţi cu foarte mare experienţă, care au trecut de vârsta de 50 de ani, iar jocurile s-au desfălurat în spirit de sportivitate, iar incidentele au lipsit.

La sfârşitul competiţiei fotbalistice, organizatorii au acordat premii constând în echipamente de fotbal (materiale sportive), pentru echipele clasate pe podium, dar şi premii individuale (pentru cel mai tânăr / vârstnic participant, premiul Fairplay pentru echipa Pază & Pompieri). Echipele laureate ale primei ediţii a campionatului fotbalistic de la Koyo Alexandria au fost următoarele:

– locul I: echipa Sculărie;

– locul II: echipa Administraţie & Mentenanţă

– locul III: echipa SSKRA.

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.