Sport

Competiţia estivală – Nouă echipe înscrise deja pentru Cupa Teleormanul 2013

Nici nu s-au stins ecourile ediţiei de campionat judeţean 2012-2013 şi deja se vorbeşte de startul unei noi competiţii. Cupa Teleormanul, cea mai longevivă întrecere fotbalistică dedicată în mod deosebit fotbalului rural, va debuta în acest an la sfârşitul lunii iunie (mai exact, pe 29 iunie), iar organizatorii mizează pe prezenţa unui număr de cel mult 24 de echipe. acestea vor fi repartizate în patru grupe de 6, din care doar primele două se vor califica pentru sferturile de finală. Această etapă, programată pe 3 august, va desemna echipele calificate pentru faza finală, dintre acestea urmând să se stabilească gazda turneului final al ediţiei din acest an. Cât priveşte regulamentul întrecerii, acesta este similar cu anii trecuţi, singura noutate reprezentând-o faptul că o echipă care a găzduit turneul final, poate fi gazda unui turneu final doar duipă ce au trecut trei ani de ultima organizare a competiţiei.

În privinţa modului de desfăşurare a înscrierilor pentru ediţia din acest an, acestea par să meargă mai bine decât se spera, deja nouă echipe depunând taxa de participare (100 lei) plus cererea de înscriere.

Termenul limită de înscriere pentru ediţia a 41-a a Cupei Teleormanul, anunţat de conducerea AJF, este marţi, 25 iunie a.c.; totuşi, dacă numărul de 24 de echipe va fi atins mai devreme de această dată (situaţie care este posibilă, dat fiind interesul manifestat de multe echipe), în acel moment se va finaliza înscrierea; iar stabilirea grupelor şi programul detaliat al competiţiei se va stabili, cel mai probabil, peste o săptămână. Prima etapă a Cupei Teleormanul este stabilită pentru data de sâmbătă, 29 iunie a.c. (vor fi cinci etape în faza I, a grupelor), iar turneul final, care se va disputa pe terenul uneia din echipele calificate în semifinalele competiţiei, va avea loc în perioada 10-11 august 2013.

Cele nouă echipe deja înscrise pentru ediţia 2013 a Cupei Teleormanul sunt următoarele: Rapid Buzescu, Metalul Peretu, CS Vârtoape, Voinţa Saelele, Udinese Uda Clocociov – din Liga a 4-a, Astra Plosca, Ajax Botoroaga, CS Măldăieni – din Liga a 5-a, Victoria Drăgăneşti de Vede – din Liga a 6-a.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.