Sport

Comitetul Executiv al AJF Teleorman – Modificări în Regulamentul de organizare al Campionatului judeţean

În ultima şedinţă a Comitetului executiv al AJF Teleorman s-au aprobat câteva propuneri de regulament, cu privire la modul de cooptare a observatorilor în loturile campionatului judeţean, precum şi unele condiţii pe care aceştia trebuie să se îndeplinească. Iată care au fost propunerile de regulament, aprobate acum două zile în cadrul Comitetului executiv al AJF Teleorman:

– art. 32.4. se completează după cum urmează: „selecţia, formarea si aprobarea loturilor de observatori se face de către Comisia Judeţeană a Arbitrilor din rândul persoanelor care solicităîn scris obţinerea acestei calităţi”.

– art. 32.5. se completează după cum urmează: „lotul de observatori pentru Liga 4 va fi format din persoane care au avut calificare de arbitru categoria Işiauarbitrat cel puţin la nivelul Ligii 4. Lotul de observatori pentru Liga 5 şi 6 va fi format din persoane care au avut calitatea de arbitru, dar şi din foşti jucători de fotbal sau persoane cu contribuţie în activitatea fotbalistică”.

– art. 32.3. se completează după cum urmează: „…Ei trebuie să fie apţi medical şi să aibă vârsta cuprinsăîntre 35 şi 60 ani la Liga 4 şi între 35 şi 65 ani la Liga 5 şi 6”.

Tot în ultima şedinţă, Comitetul Executiv al AJF Teleorman a aprobat un număr de 19 premii care vor fi acordate în cadrul festivităţii de premiere din 14 iunie a.c.; la data respectivă vor fi premiate 16 echipe (seniori şi juniori) şi trei premii individuale, însă acestea vor fi cunoscute abia în perioada premergătoare festivităţii. Să spunem că aceste premii vor face parte din Festivalul fotbalului teleormănean, programat la Roşiorii de Vede, pe 14.06, în cadrul căruia sunt incluse finala Cupei României (FCM Alexandria – Unirea Brânceni) şi meciul de baraj pentru promovarea în Liga 4 (dintre ocupantele locurilor 2 în cele două serii ale Ligii 5).

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.