Sport

Comisia de disciplină a decis. Între 15-30 zile termen pentru plata datoriilor de către echipe către AJF Teleorman

În prima şedinţă din noul sezon,. Comisia de disciplină a AJF Teleorman a avut de analizat o speţă total diferită de cele obişnuite: luarea unei decizii în privinţa datoriilor echipelor din Liga a 4-a către AJF Teleorman. Acest lucru fusese anunţat în şedinţa tehnică de către preşedintele AJF, Stan Prodan, care a anunţat că o hotărâre urmează să fie luată de Comisia de Disciplină.

Iar în prima şedinţă a noului sezon, forul disciplinar judeţean a hotărât ca şase din echipele datoare către AJF să fie păsuite în termen de 15 zile (până pe 15.09), iar altele şase au primit termen de achitare a datoriilor 30 de zile. Iată decizia Comisiei de disciplină în cazul echipelor datornice către AJF Teleorman.

«În conformitate cu art.2.18. din Regulamentul disciplinar, capitolul Penalităţi, coroborat cu art. 16.6.+ art. 16.7. din Regulamentul de organizare al Campionatului judeţean, pentru neplata datoriilor financiare către AJF, Comisia hotărăşte:

– acordă termen de 15 (cinsprezece) zile (până la 15.09.2016) pentru următoarele echipe: ACS Unirea Brânceni, CS Metalul Peretu, CS Unirea Ţigăneşti, CS Nanov, CS Unirea Petrolul Videle şi AS Tineretul Siliştea;

– acorda termen de  30 (treizeci) zile (până la 30.09.2016) pentru următoarele echipe: ACS Drăgăneşti Vlaşca, AFC Voinţa Saelele, CS Viaţă Nouă Olteni, ACS Astra Plosca, AS Atletic Orbeasca, CS Rapid Buzescu;

– în cazul neachitării sumelor restante până la termenele stabilite, se va proceda la neprogramarea echipelor în competiţii oficiale».

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.