Sport

Comisia de disciplină a decis – Găbie Vlădulescu stă patru etape în tribună!

VladulescuDevenit tot mai nervos pe final de sezon, preşedintele clubului Sporting Roşiorii de Vede, Gabriel Vlădulescu, cunoscut drept “Găbie” în fotbalul judeţean, s-a ales după ultima şedinţă de la Disciplină cu o sancţiune severă, de patru etape suspendare, şi o penalizare de 270 lei (fiind recidivist). Această “performanţă” a conducătorului roşiorean vine după ce el a proferat jigniri şi ameninţări arbitrului la jocul de Liga 4 (Dunărea Zimnicea – Sporting Roşiorii de Vede 1-2), cât şi la jocul de Liga 6 (Juventus Socetu – Sporting II Roşiorii de Vede 3-4), astfel că, până la ultima etapă a sezonului el va urmări jocurile din tribună (de unde tensiunea jocului nu mai este la fel de mare).

 

Sancţiuni severe în cazul “Brebina”

Ultima şedinţă a Comisiei de disciplină a AJF Teleorman a analizat incidentele care au avut loc în etapa de dinaintea Paştelui, prilej cu care s-au întrerupt două meciuri, din motive total diferite. Cazul Drăcşenei – Brebina, în care jocul s-a întrerupt în min. 54, la scorul 3-0 pentru gazde, în urma lovirii arbitrului  de către oaspeţi, s-a omologat astfel:

– jucătorul care a lovit arbitrul,  George Drăgoi, s-a ales cu 12 etape suspendare plus amendă 400 lei (cu vătămare fizică); jucătorul I. Popa, 6 etape suspendare plus 300 lei amendă, pentru încercare de lovire a arbitrului; jucătorul G. Popa, 4 etape plus 300 lei amendă, pentru încercarea de a lovi arbitrul – toţi de la Brebina; jocul omologatcu 3-0 pentru Drăcşenei, iar Voinţa Brebina a primit amendă 350 lei.

De asemenea, jocul Cucuieţi – Dobroteşti, întrerupt în min. 80, la scorul 1-1, după ce oaspeţii au părăsit terenul de joc, s-a omologat cu 3-0 pentru gazde, echipa din Dobroteşti a primit penalizare 350 lei, iar jucătoirul Ilie Toma (Dobroteşti), pentru ameninţări şi jigniri la adresa oficialilor), s-a ales cu 2 etape suspendare şi 752 lei amendă.

Bogdan Pană

One Comment

  1. Pe mine personal nu ma surprinde atitudinea acestui personaj cunoscut cu diminutivul Gabie,deoarece asa este de cand a aparut in peisajul fotbalistic si este cunoscut de toata lumea care a „roit” in jurul fotbalului teleormanean. Pe mine ma surprinde prostia mai marelui conducator al fotbalului judetean de al promova in corpul observatorilor!Imaginati-va ce observare poate individul asta sa faca si ce poate sa scrie el intr-un Raport de observare? Stane du-te tata la Toporu la prins peste si lasa pe altii care se pricep si poate face ceva mai bun! Tu chiar nu vrei sa pricepi ca n-ai facut nimic? Nu ai promovat arbitrii cum se promova pe vremea ta nu ai promovat fotbalul, nu intelegi ca nu poti,ai dat tot ce ai putut, adica nimic, ce mai astepti sa se faca referendum sa fii schimbat?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.