Sport

Colindători de la Negrenii de Sus la Dinamo

Recent, Clubul Sportiv Dinamo București a organizat, la sediul Ministerului Afacerilor Interne, ceremonia tradițională de premiere a celor mai buni sportivi legitimați la această instituție.

Festivitatea s-a bucurat de prezența ministrului afacerilor interne, Ioan Dragoș Tudorache, a ministrului tineretului și sportului, Elisabeta Lipă și a președintelui Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Mihai Covaliu.

La finalul ceremoniei, sportivii laureați, printre care scrimerii Loredana Dinu și Tiberiu Dolniceanu, tenismanii Horia Tecău și Florin Mergea, canotoarele Mădălina Bereș, Andreea Boghian, Adelina Boguș, Mihaela Petrila și Ioana Strungaru, judoka Monica Ungureanu, Corina Căprioriu și Daniel Natea, luptătorul Alin Alexuc, gimnastul Andrei Munteanu sau halterofila Cristina Iovu, s-au transformat în ajutoarele lui Moș Crăciun.

Surpriza reuniunii a fost corul de colindători format  din 50 de copii din satul Negrenii de Sus, parte componentă a comunei teleormănene Tătărăștii de Jos. Aceștia, îndrumați de către preotul Bogdan Danu, au prezentat un bogat repertoriu de cântece și colinde dedicate Crăciunului, încântând valoroasa asistență dinamovistă. (Cristian Frisk)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.