Social

Colectă la sediul Crucii Roșii Teleorman / Solicitări mari de medicamente, dar acestea pot fi donate doar prin intermediul farmaciilor sau producătorilor

Recenta intensificare a luptei în ultimele zile de-a lungul zonei de contact a adus din nou tulburări, pierderi și teamă pentru traiul de zi cu zi al oamenilor, inclusiv prin oprirea serviciilor esențiale cheie. Fără acțiuni urgente pentru protejarea acestor servicii, sunt de așteptat consecințe umanitare la scară largă. Cu sprijinul partenerilor Mișcării Internationale de Cruce Roșie și Semilună Roșie, Crucea Roșie Ucraineană ajută persoanele afectate cu sprijin pentru mijloacele de trai și îi ajută să facă față traumelor psihologice, transmit reprezentații filialei județene de Cruce Roșie.

Pentru a veni în sprijinul populației civile ucrainiene din Ucraina, la nivelul filialei județului Teleorman de Cruce Roșie, se organizează COLECTĂ, la sediul Filialei din Alexandria, str. Constantin Brâncoveanu, nr. 64 cu: alimente neperisabile; alimente de primă necesitate (supe, piureuri instant); apă; ceai; pături, lenjerii, saci de dormit – NOI; produse de igienă personală; articole pentru copii – scutece de unică folosință, șervețele, produse de igienă; dezinfectanți, măști.

De asemenea, există solicitări mari de medicamente și produse sanitare din partea ucraineană. Însă, având în vedere că medicamentele au un regim special, acestea vor putea fi donate doar prin intermediul farmaciilor sau al producătorilor.

“Vom organiza puncte de colectă în farmaciile doritoare în a colabora, pentru persoanele fizice care doresc să doneze astfel de produse.

Produsele colectate vor fi organizate de către Crucea Roșie Română în transport umanitar și trimise colegilor de la Crucea Roșie Ucraineană, respectând modul de organizare al IFRC și principiile mișcării.

Donațiile în bani pot fi făcute prin intermediul paginii de internet a Crucii Roșii Române: www.crucearosie.ro sau direct în conturile campaniei deschise la BRD Agenția Piața Romana:

RO76BRDE410SV07590484100 (Lei)

RO12BRDE410SV31714694100 (Euro)

RO88BRDE410SV36413794100 (USD)

Pentru mai multe informații, sunați la telefon 0724557647”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.