Sport

CN de atletism pentru copii – Denisa Conceatu a obţinut singura medalie pentru CSS Alexandria la Naţionalele de sală

În urmă cu câteva zile, în Bucureşti s-au desfăşurat Campionatele naţionale de atletism pentru copii 1, 2 şi 3, indoor, competiţie la care au fost prezenţi şi câţiva sportivi de la CSS Alexandria, pregătiţi de antrenorul Mihai Haită. În urma desfăşurîrii concursului, cea mai bună performanţă a obţinut-o sportiva Denisa Conceatu, care s-a clasat pe locul 3 în proba de săritură în lungime, aceasta reuşind performanţa 5,01 metri. Deşi a avut acelaşi rezultat cu ocupanta locului 2, alexăndreanca a obţinut doar medalia de bronz, deoarece a doua săritură ca valoare din concurs a fost inferioară. În privinţa rezultatelor obţinute la Naţionale, antrenorul Haită a precizat faptul că este mulţumit de medalia obţinută de Denisa Conceatu, dar şi faptul că “aceste rezultate sunt foarte bune, ţinând cont de condiţiile de pregătire precare, lipsa echipamentului şi a materialelor necesare pentru desfăşurarea antrenamentelor acestor sportivi”.

Rezultatele complete ale sportivilor de la CSS Alexandria, pregătiţi de antrenorul Mihai Haită, la Campionatele naţionale de sală, copii 1, 2, 3:

– Denisa Conceatu, copii 1 – locul 3 lungime (5,01 m), medalie de bronz; locul 6 în serii, 60 m;

– Gabriel Dobeanu, copii 3 – locul 4 biatlon;

– Anda Damalan, copii 3 – locul 6, 200 m;

– clasări în afara primelor 8 locuri: Mihai Meliszek (60 m, lungime), Daniel Dobeanu (60 m, lungime), Daniel Georgescu (60 m, lungime), Dragoş Rusu (50 m, 600 m), Ioana Ruscu (50 m, 600 m), Laura Ghiţă (50 m, 600 m), Valentin Negru (50 m, 200 m).

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.