Sport

Club Sportiv Local Nanov, a doua câștigătoare a premiului Fair-play Eurocar

Sâmbăta trecută, în etapa a 12-a, a avut loc derby-ul Campionatului județean Liga 4, dintre CSL Nanov și Rapid Buzescu. Partida, așteptată cu mare interes, a oferit spectatorilor prezenți un meci de un bun nivel tehnic și spectacular, de nivelul Ligii 3, așa cum a spus majoritatea celor prezenți pe “Comunalul” din Nanov. Victoria a revenit gazdelor cu 3-1, dar jocul a fost mult mai echilibrat decât o arată scorul, cu două reprize distincte, prima a oaspeților, cea de-a doua aparținând gazdelor. Înaintea partidei, a avut loc festivitatea de premiere pentru al doilea premiu Fair-Play Eurocar-Service de etapă, ediția 2023-2024. Acesta a revenit echipei CSL Nanov, primul în postura de participantă la Liga 4. Nanovenii au mai obținut un premiu de etapă, dar atunci se numea Knauf, în ediția 2008-2009, atunci în Liga 5, sub denumirea de CS Nanov. Premiul a fost fost înmânat de către președintele Comisiei Județene a Arbitrilor, Alexandru Băjan, acesta fiind și observatorul jocului.

Iată lotul folosit de câștigătoarea premiului: Teodor Meilă și Levent Celic – portari, Ionuț Tăbărana, Alexandru Novacek, Cezar Ghibirdic, Alexandru Chiriceanu, Florin Radu, Antonios Marin, Andrei Damian, Clement Pateu, Cătălin Desculțu, Marius Matei, Silviu Stafie, Florin Rauta, Alexandru Mitroi, Alin Buleica, Iulian Grosu, Mario Ciobanu – jucători de câmp. Antrenor Marian Botea, delegat Marius Chelu.

Echipa din Nanov este de drept public, iar Primăria Nanov, cât și sponsorii care s-au alăturat proiectului, asigură bugetul necesar obiectivului propus, acela de a promova în Liga 3. Inițiatorul acestei frumoase ascensiuni este primarul în funcție, Adrian Ghene, cel care vrea performanță la Nanov. Acesta ne-a și dat o scurtă declarație la finalul festivității de premiere: “Proiectele pentru Nanov au în cuprinsul lor și segmentul fotbal. Vrem performanță, și nu oricum, la un nivel superior, iar Liga 3 este dezideratul nostru pentru această ediție de campionat. Am plecat la drum în vara acestui an, am ratat primul obiectiv “Cupa Teleormanul”, mai ales că era ediția aniversară – 50, dar, cu siguranță, ne vom revanșa, câștigând Liga 4. Sperăm să completăm lotul, iar returul să ne găsească pregătiți valoric, pentru a ataca promovarea. Premiul Fair-Play Eurocar reprezintă doar o bornă din aspirațiile noastre, iar disciplina și organizarea trebuie să primeze. Felicit jucătorii pentru această reușită, care, sigur, reprezintă doar începutul”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.