Politic

Claudiu Crăcea: „Pîrvulescu vrea să facă un SRL din partid”

Rămas în afara Biroului Permanent Judeţean, votat după ce Eugen Pîrvulescu a preluat preşedinţia unică a PNL Teleorman, preşedintele PNL Turnu Măgurele, Claudiu Crăcea s-a văzut dat la o parte, peste noapte, din structura de conducere a partidului. Aşa cum era de aşteptat, liderul liberal de la Turnu Măgurele s-a arătat deranjat de decizia noului preşedinte PNL de a-l lăsa în afara BPJ, deşi la alegerile locale de pe 5 iunie a obţinut un scor bun pentru organizaţia pe care o conduce. La scrutinul de pe 5 iunie, PNL a obţinut 7 mandate de consilieri locali la Turnu Măgurele şi 1.200 de voturi l-au despărţit pe Claudiu Crăcea de Dănuţ Cuclea, cel care s-a ales cu mandatul de primar.

„Eu am vrut să-mi dau demisia şi să plec din partid imediat după ce am pierdut alegerile, dar am discutat cu militanţii activi ai partidului de pe zona Turnu Măgurele, care mi-au spus că sunt alături de mine şi că, dacă eu plec, fac şi ei pasul în spate. Fără falsă modestie, eu sunt conştient că, dacă plec din PNL, se alege praful de organizaţia de la Turnu Măgurele. Desigur, Eugen Pîrvulescu poate consideră altceva, altfel nu-mi explic absenţa mea din noul BPJ. În analiza lui Eugen Pîrvulescu, eu am fost bun când am făcut muncă pentru partid, când am adus oameni la protestul pentru demiterea prefectului judeţului sau pentru vizitele de la Centru în judeţ, altfel nu sunt bun. Eu l-am deranjat că am fost vocal şi că am spus tot timpul lucrurilor pe nume, iar el vrea să facă un SRL din partid. El spune că l-am contestat, iar eu îi spun că nu l-am contestat, ci i-am atras atenţia atunci când a luat decizii greşite, mai ales în ceea ce priveşte zona Turnu Măgurele. Eugen Pîrvulescu nu a înţeles că poziţia de lider se câştigă prin simpatia şi încrederea colegilor, şi nu prin eliminarea celor pe care îi consideră o ameninţare”, a declarat Claudiu Crăcea referitor la absenţa sa din noua componenţă a BPJ.

De asemenea, preşedintele PNL Turnu Măgurele a precizat că nu se regăseşte în politica dusă de Eugen Pîrvulescu şi că, în organizaţia judeţeană a liberalilor, dincolo de declaraţiile publice, noţiunea de echipă nu mai există de mult timp.

„Eu nu-mi mai găsesc locul în PNL, în partid nu mai există de mult timp o echipă. În mod normal, cei care înţeleg politica şi modul în care trebuie făcută politica, au luat lângă ei oameni de valoare. La noi se pare că nu este aşa, din păcate, pentru că, la noi, nu trebuie să fie ameninţată poziţia de lider”, a mai precizat Claudiu Crăcea. De asemenea, liderul liberal de la Turnu Măgurele a mai declarat că, deocamdată, nu a luat o decizie în ceea ce priveşte o eventuală demisie din Consiliul Local sau din partid. (Violeta Mocanu)

 

2 Comments

  1. Asta va este soarta daca sunteti condusi doar de oameni fara facultate si injurati lumea care vi se opune. PNL Teleorman are cei mai slab pregatiti oameni din tara, asta ca sa ma exprim elegant…

  2. Manea-Birlic

    Vrea sa faca????Este facut de balenoidul Almajanu, acum recicleaza nemernici ca Iliescu-sexyboshorogul, hoti ca Fierascu, gay ca Alexe (poopi Tarnacop, Lucy), maimutoi-camatari ca Titirisca si lista continuuua!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.