Eveniment

Claudia Dumitriu din Bucureşti, câştigătoarea trofeului “Ghiocelul de aur” – Doi teleormăneni, pe podiumul ediţiei a 45-a a Festivalului “Primăvara în Teleorman”

Monica DUMITRESCU

Ediţia a 45-a a Festivalului naţional de muzică uşoară românească “Primăvara în Teleorman”, organizat de Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale, în parteneriat cu Primăria Alexandria şi Consiliul Judeţean Teleorman, a ajuns la final. În urma concursului organizat miercuri, 15 mai, în sala Casei de Cultură din Alexandria, juriul din care au făcut parte Titus Andrei, Viorel Gavrilă, Cătălin Crişan şi reprezentanţi ai organizatorilor a stabilit câştigătorii, care au fost anunţaţi în cadrul Galei laureaţilor desfăşurată vineri, 16 mai 2014.

Au intrat în competiţia pentru obţinerea trofeului “Ghiocelul de aur” şi a celorlalte premii puse la bătaie 14 tineri din cei 22 participanţi la preselecţia organizată cu o zi înaintea concursului. Patru dintre concurenţi provin din Teleorman, doi dintre aceştia fiind printre laureaţii din acest an: Octavian Broşteanu din Alexandria-premiu de popularitate şi Giana Pană din comuna Piatra- premiul III. Tot premiul III a obţinut şi Iulia Andreea Constandin din Techirghiol, jud. Constanţa. Premiul al doilea a fost acordat Adrianei Gavrilă din Călăraşi şi Irinei Ionescu din Bucureşti, iar premiul I a fost acordat tot pentru doi participanţi: Oltea Andreea Vasile din Craiova şi Ioan Bîgea din Bârlad.

A mai fost acordat premiul “Şerban Geogescu” pentru Alina Vasile şi Maria Ana Roşculete, ambele din Craiova.

Cel mai râvnit dintre premiile concursului, trofeul “Ghiocelul de aur” a fost acordat anul acesta Claudiei Dumitriu din Bucureşti.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.