Politic

Cîrciumaru candidează pentru un nou mandat la Primăria Roșiorii de Vede

Joi, 6 februarie 2020, s-a desfășurat ședința Comitetul Executiv al Organizației PSD Roșiorii de Vede, având pe ordinea de zi organizarea alegerilor locale.

Într-o atmosferă de încredere și susținere, au fost pregătite principalele detalii organizatorice, începând cu desemnarea candidatului pentru funcția de primar. Fără a avea contracandidat, reprezentantul PSD Roșiorii de Vede pentru această funcție a fost desemnat economistul Valerică Gheorghe Cîrciumaru, actualul primar al municipiului.

Pentru întocmirea listei candidaților la funcția de consilier local, a fost lansată invitația membrilor de partid să candideze, pornind de la ideea de a garanta reprezentativitatea tuturor categoriilor socio-profesionale și a tuturor zonelor din municipiu.

Au fost stabilite principalele ținte de atins în alegerile locale din acest an, toți cei prezenți arătându-se optimiști în obținerea unui rezultat  care să asigure continuitatea proiectelor de dezvoltare a municipiului, începute în acest mandat de primarul, viceprimarul și echipa de consilieri locali social-democrați.

În cazul declanșării alegerilor anticipate, social-democrații roșioreni se vor întâlni pentru a stabili modul de acțiune.

La sfârșitul lunii aprilie, primarul în exercițiu,  ec. Valerică Gheorghe Cîrciumaru va prezenta public un raport de activitate cu realizările din acest mandat.

One Comment

  1. stanica paleacu

    S-a trezit starpitura ca mai vrea un mandat . el vrea sa aiba politisti locali ca slugile lui personale ,dar platiti (cu zeci de milioane pe luna ) de bietii cetateni . du-te de unde-ai venit !

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.