Eveniment

Cinematograful 3D din Alexandria, inaugurat pe 1 iunie

cinematografMonica DUMITRESCU

Mult aşteptatul cinematograf 3D, amenajat în incinta Casei de Cultură din Alexandria, se deschide pe astăzi, 1 iunie 2016. Prima proiecţie pentru public are loc chiar de Ziua Internaţională a Copilului, începând cu ora 16.30. Este vorba despre filmul Războinicul Vânător şi Crăiasa Zăpezii (titul original: The Huntsman Winter’s War), lansat în 2016, un film 3D de acţiune, aventură, dramă, dar şi fantastic, în regia lui Cedric Nicolas-Troyan, care are în distribuţie actorii: Jessica Chastain, Emily Blunt, Chris Hemsworth, Charlize Theron.

Potrivit regulamentului de funcţionare a cinematografului, aprobat de Consiliul local al municipiului, sala de cinema va fi deschisă de luni până vineri, de la orele 18.00, şi va avea o singură proiecţie. În zilele de sâmbătă şi duminică, sala va avea două proiecţii, de la ora 9.00 şi de la ora 17.00. Sala are 78 de locuri, plus un loc pentru persoanele cu dizabilităţi.

Preţul biletului unui film 2D va fi de 10 lei, iar pentru un film 3D, de 15 lei. Spectatorii vor primi ochelari 3D pe care îi vor returna la sfârşitul proiecţiei.

Regulamentul prevede şi posibilitatea închirierii sălii de cinema, preţul pe oră fiind de 200 lei.

2 Comments

  1. cunoscatorul

    Bravo pentru normalitate, daca in secolul 21 noi spunem bravo pentru un cinema in orasul municipiu resedinta de judet atunci ne meritam soarta

  2. Bravo! Abia astept sa merg. Sper sa vina si cei ce contestau lipsa unui cinematograf in oras. Au mai fost Proiectii in Casa de Cultura si nu prea s-a inghesuit lumea. Oricum, cinematograful asta 3D e altceva… 🙂

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.