Politic

Cine sunt cei cinci foști parlamentari de Teleorman care își cer pensiile speciale înapoi, în instanță

Cinci foști senatori și deputați de Teleorman își cer înapoi, în instanță, pensiile speciale, abrogate cu aproape două luni în urmă. Cei cinci foști parlamentari au decis să acţioneze în instanţă Parlamentul României şi îşi cer pensiile speciale înapoi, acţiunea fiind înregistrată pe rolul Tribunalului Teleorman, în cursul zilei de marți, 13 aprilie.

Potrivit portatului instanțelor de judecată, este vorba despre Constantin Bîciu (senator PRM în legislatura 2000-2004), Constantin Amarie (deputat PSD în legislatura 2004-2008), Vicențiu Găvănescu (senator PNL în legislatura 1996-2000), Mihail Olteanu (deputat PDSR 1992-1996) și Timotei Stuparu (senator  PSD în legislatura 2012-2016 și deputat în legislaturile 2000-2004 și 1990-1992).

Conform sursei citate, calitatea de pârât în acest dosar înregistrat la Tribunalul Teleorman o au Camera Deputaţilor, Senatul şi secretarii generali ai celor două Camere.

La nivel național, în ultimele zile, peste 120 de foști senatori și deputați au depus acțiuni în instanță, prin care își cer înapoi pensiile speciale.

One Comment

  1. Observator

    Pai nesimtitii astea care au luat tot ce s-a putut lua cat au fost alesii prostilor, pamanturi, magazine la preturi derizorii, etc.,acum „saracii”, nu se pot duce pe lumea ailalta daca nu ne mai prostesc odata! Majoritatea sunt in ultima parte a vietii si oricum nu vor lua nimic cu ei! Si cred ca a inteles toata lumea ca scopul lor asta a fost, sa se imbogateasca ei si urmasii lor de restul nu au avut habar! Si tare ma tem ca vor reusi pentru ca magistratii care sunt pusi de ei, sunt in aceeasi situatie, cu siguranta le va da castig de cauza! Asa a fost inteleasa democratia in Romania! Cei alesi sa moara bogati iar restul asa cum sunt,adica saraci!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.