Politic

Cine-l păcăleşte pe Niţulescu?

Săptămâna a început promiţător pentru Teodor Niţulescu, fostul prefect al judeţului şi, totodată, fostul lider al democrat-liberalilor teleormăneni. După o perioadă destul de lungă în care a stat pe tuşă, aşteptând să pice de undeva o funcţie, după-amiaza zilei de luni părea că a venit cu o veste nemaipomenită pentru cel care a avut, odată, un cuvânt greu de spus în politica teleormăneană.
Zvonul potrivit căruia acesta ar fi urmat să ocupe locul vacantat de Carmen Daniela Dan la conducerea Instituţiei Prefectului s-a răspândit cu viteza luminii, iar revenirea acestuia în prima funcţie numită de la nivel de judeţ era dată ca sigură.
În cele din urmă însă, zvonul a rămas la stadiul de…zvon, iar Teodor Niţulescu a rămas, încă o dată, cu buza umflată. Mai mult, se pare că fostul şef al aripii portocalii din judeţ nici măcar n-a fost luat în calcul pentru funcţia de prefect, iar toată discuţia iscată pe tema revenirii acestuia n-a fost decât o modalitate de a-l reactiva pe Niţulescu şi de a-l convinge să susţină organizaţia judeţeană a liberalilor. Liberali cu care Niţulescu n-a avut o relaţie prea bună în ultima perioadă, dar pentru care susţinerea sa în preajma alegerilor parlamentare n-ar fi de ici de colo, în contextul în care, alături de fostul lider al democrat-liberalilor teleormăneni au rămas primarii de la Dideşti, Troianul şi Drăgăneşti de Vede.
De altfel, surse demne de încredere susţin că Teodor Niţulescu a trecut în seara zilei de luni pe la sediul PNL, unde a rămas preţ de câteva zeci de minute bune. Motivul pentru care fostul lider PD-L a semnat condica la partid ar fi fost o discuţie cu actuala conducere a PNL referitor la o posibilă revenire a sa în funcţia de prefect al judeţului. Dar nu acum, cu toate că scaunul de prefect este vacant, iar Teodor Niţulescu este mai mult decât amator, ci undeva după alegeri, în cazul în care PNL al prelua guvernarea.
Nu ştim în ce măsură este posibilă o instalare a lui Teodor Niţulescu în prima funcţie numită din administraţia de la nivel de judeţ, în contextul în care toate încercările de revenire ale acestuia s-au soldat cu nişte eşecuri răsunătoare, însă, încurcate sunt căile politicii, iar orice se poate întâmpla. (Violeta Mocanu)

2 Comments

  1. E adevarat ca domnul Nitulescu a fost la Marian Munteanu Sa candideze din partea ANR la Teleorman? Acest „mascarici” de Nitulescu a inceput sa-l perie pe presedintele ANR, ca el a fost la revolutie impotriva comunismului, ca el a luptat la mineriade cu minerii… Marian Munteanu l-a dat afara din sediu ca pe un gunoi… Rusine Nitulescu! Succes in alegeri, Marian Munteanu!

  2. Un articol,fara nici o noima.Cel care a gandit acest articol si nu-l semneaza trebuie sa fie vreun pupimcurist al acestuia in speranta ca il va reabilita si normal ca dupa reusita sa-si primeasca parandaratul!Chiar nu suntem normali? In loc sa cautam oameni noi fara „pacate”tot incercam sa revenim cu cei expirati?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.