Sport

“Cine e pe primul loc”? – Fotbaliştii turneni au jucat pe o primă specială!

turnuVictoria pe care Sporting Turnu Măgurele a obţinut-o în jocul cu FCM Alexandria a fost considerat cel mai important rezultat al sezonului pentru echipa pregătită de Vali Bădoi. Prestaţia bună a oaspeţilor, încununată cu un succes care poate cântări un titlu la nivel judeţean, a fost răsplătită de conducerea clubului, în speţă de patronul-preşedinte Valter Rafini. Bucuros pentru deznodământ, italianul care finanţează pe Sporting Turnu a dat echipei, pe lângă banii pe care foiecare jucător îi primeşte la fiecare joc, în funcţie de aportul său, şi un “bonus” de 2500 lei, care au fost împărţiţi în vestiar. Cu toate acestea, de pe surse, am aflat că petrecerea pentru victoria de la Alexandria, cât şi sărbătorirea locului 1 în clasament pentru turneni, va avea loc la finalul turului de campionat, când Bădoi &co. speră să păstreze prima poziţie în clasament şi să scandeze cunoscutul şlagăr “Cine e pe primul loc?” .

În altă ordine de idei, să mai punctăm un aspect, interesant şi totodată curios, faptul că în acest sezon Sporting Turnu Măgurele pare tot mai hotărâtă să solicite arbitri din alt judeţ pentru meciurile importante. Aşa s-a întâmplat şi pentru disputa de sâmbătă, de pe teren propriu, contra formaţiei Voinţa Saelele. Cu toate că este “pe val” şi întâlneşte o echipă care a pierdut contra FCM-ului, echipa turneană îşi ia măsuri şi preferă să solicite arbitri din alt judeţ. Însă, acest lucru arată nu doar teamă faţă de arbitraj, dar şi o anume doză de neîncredere pe care turnenii au au faţă de arbitrii din Teleorman. Ce este mai curios în această privinţă, este faptul că directorul sportiv de la Sporting Turnu este Dan Niţu, fost preşedinte la CJ Arbitri Teleorman, care acum îşi arată într-adevăr neîncrederea în arbitrii judeţeni.

B. Pană

One Comment

  1. Patronul de la sporting turnu este corect si din cauza asta cere arbitrii din alt judet.nu-i place sa fie „facut” pe la spate.asta este si motivul pentru care l-a angajat pe dan nitu,stie el ce stie.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.