Politic

Cinci primării, sancţionate de Autoritatea Electorală Permanentă

Cinci primării din judeţul Teleorman au fost sancţionate cu avertismente pentru încălcarea legislaţiei privind administraţia publică şi în ce priveşte aleşii locali şi parlamentari, potrivit informaţiilor furnizate de Filiala Sud – Muntenia a Autorităţii Electorale Permanente (AEP).

Autoritatea Electorală Permanentă a desfăşurat, în luna mai 2015, un număr de 560 de acţiuni de control la nivel naţional, în scopul îndeplinirii principalelor obiective ale activităţii de instruire şi control electoral. În urma acestora, au fost aplicate 168 de sancţiuni contravenţionale, 47 dintre acestea concretizându-se prin amenzi în cuantum total de 49.200 lei, iar 121 prin avertismente scrise.

În urma controalelor efectuate de către reprezentanţii Biroului Judeţean Teleorman din cadrul Filialei Sud – Muntenia a Autorităţii Electorale Permanente, au fost aplicate un număr de 5 sancţiuni contravenţionale, respectiv avertismente scrise. Cele cinci primării sancţionate sunt Primăria Drăgăneşti Vlaşca, Primăria Tătărăştii de Jos, Primăria Măgura, Primăria Plosca şi Primăria Buzescu. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.