Politic

Cinci pe-un loc: Concurenţă la şefia PNL Teleorman

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat, la finalul unei întâlniri informale cu liderii de organizaţii judeţene ai partidului, de duminică 12 februarie, că s-a luat decizia ca alegerile interne să fie organizate de jos în sus, astfel că, până cel târziu în iunie, când, în cadrul Convenţiei Naţionale, va fi ales noul preşedinte al partidului, organizaţiile judeţene îşi vor alege noua conducere.

„Eu, împreună cu secretarul general (Ilie Bolojan – n.r.), voi propune Biroului Permanent Naţional o variantă în care alegerile să se desfăşoare de jos în sus, de la nivelul fiecărei secţii de votare, urmând cu preşedinţii organizaţiilor judeţene şi apoi cu cei care vor candida pentru conducerea naţională a PNL. Calendarul asumat al PNL este următorul: vom face un BPN care va convoca Consiliul Naţional de Coordonare, organismul care declanşează alegerile interne. Lucrul acesta îl vom face destul de repede, însă suficient de temeinic astfel încât Convenţia (Naţională n.r.) să poată într-adevăr să fie integratoare şi unificatoare. Cred că pe final de cel târziu iunie PNL va avea o conducere legitimă şi susţinută de cea mai mare parte a membrilor PNL”, a declarat Raluca Turcan la finalul şedinţei.

În organizaţia din judeţ a liberalilor, alegerile interne vor avea loc, se pare, spre finalul lunii martie sau cel târziu în luna aprilie, iar potrivit unor surse din partid, pentru actualul preşedinte PNL, Eugen Pîrvulescu, se anunţă concurenţă serioasă, printre cei care aspiră la prima funcţie din filială fiind consilierul local de la Turnu Măgurele, Claudiu Crăcea, fostul consilier judeţean, Adrian Savu, deputatul Mara Calista, dar şi proaspăt intratul în PNL, Florică Mara. (Violeta Mocanu)

 

3 Comments

  1. Scuze, cine sunt astia, Savu si Cracea? Unde au fost domnii acestia in ultima perioada?

  2. Puneti-l pe MARA sau NUTZU-CRETINUTZU sa mai fure si ei ceva si noi sa ne distram!Apropos, MARA mai este liber, sau a iesit de la balamuc???99% din gaska U.N.P.R.-ista sunt legati!!!NUTZU Ioan ar trebui cercetat temeinic de D.N.A., pentru relatia mafiota cu samsarul pietii agricole din RDV, Nelu GLAVAN< zis mituitorul!!!

  3. CANDIDATI DE LA LIXANDRIE SAU DE TR. MAGURELE , DAR
    DE LA ROSIORI DE VEDE CHIAR NIMENI ? nici ILIESCU PAR negru VOPSIT ,NICI ALEXE TUCIURESCU care ACUM mananca si gura lui de la ALDE? CU ASEMENEA INDIVIZI CORUPTI VREA PNL- ul sa ia voturi. MARS LA GUNOI !

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.