Eveniment

Cinci noi cazuri de infecție cu coronavirus, la nivelul județului

36 de cazuri de infecție cu noul coronavirus au fost confirmate, la nivelul județului Teleorman, până miercuri, 8 aprilie, cu cinci mai multe decât la precedenta informare a Grupului de Comunicare Strategică, de marți, 7 aprilie.

Așadar, în ultimele 24 de ore, cinci teleormăneni au primit rezultate pozitive la testele privind infecția cu SARS-CoV-2.

La nivel național, de la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 344 de noi cazuri de îmbolnăvire.

Până, miercuri, 8 aprilie, pe teritoriul țării au fost confirmate 4.761 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID-19. Dintre acestea, 528 au fost declarate vindicate și externate din unitățile medicale.

Totodată, până în prezent, Grupul de Comunicare Strategică transmite că 209 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj și Mehedinți, au decedat.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.