Politic

Cifră-record în ședința CJT: 114 proiecte de hotărâre, în dezbatere / Eugen Pîrvulescu: “Consilierii județeni PSD, cărora li s-a alăturat Florică Mara, au votat împotriva primarilor din județ”

De la 13 puncte aflate inițial pe dispoziția de convocare a ședinței Consiliul Județean Teleorman de joi, 27 aprilie, s-a ajuns la cifra-record de 114 proiecte de hotărâre care să fie supuse votului consilierilor județeni. Acest lucru se datorează faptului că, după mai multe încercări de introducere pe ordinea de zi a propunerilor consilierilor liberali și mai multe ședințe amânate, din lipsă de cvorum, în ședința de joi proiectele de hotărâre inițiate de liberali au fost puse în dezbatere. În mare, este vorba de proiecte de hotărâre pentru construirea unor platforme de depozitare a deșeurilor materiale de construcții și resturi vegetale, construirea unor terenuri de sport sau înființarea de locuri de joacă în mai multe comune din județul Teleorman.

Cu toate acestea, în ședința-maraton a Consiliului Județean, care s-a întins pe mai multe ore și la care s-a luat chiar și pauză de masă, proiectele depuse de liberali au fost respinse, doar 25 de proiecte de hotărâre fiind aprobate din totalul de 114. Dacă liberalii au argumentat necesitatea implementării unor astfel de investiții ca fiind de interes public, de care localitățile și cetățenii din Teleorman au mare nevoie, cei de la PSD au invocat că ceea ce îi împiedică să voteze este lipsa legalității.

O reacție imediată vizavi de această situație a avut-o președintele PNL Teleorman, senatorul Eugen Pîrvulescu, care a rezumat ceea ce s-a întâmplat în felul următor: “consilierii județeni PSD, cărora li s-a alăturat Florică Mara, au votat împotriva primarilor din județ”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.