Social

Chestionar online cu privire la percepția părinților asupra închiderii şcolilor în localităţile în care incidenţa cazurilor COVID-19 este ridicată

Părinții/ tutorii legali ai elevilor din județul Teleorman sunt invitați să completeze chestionarul creat de Federația națională a asociațiilor de părinți, prin care se urmărește aflarea percepției părinților cu privire la decizia autorităților de închidere a unităților de învățământ și de desfășurare a activității acestora în mediul online, în localitățile unde incidența cazurilor de COVID-19 depășește 3 la 1.000 de locuitori. Chestionarul poate fi completat accesând linkul https://forms.gle/GiwCA44WaSsDjuBz6.

„Parteneriatul școală-familie este extrem de important pentru realizarea unei educații de calitate. Gradul de implicare a părinților în viața școlară a copiilor lor se reflectă în rezultatele obținute și în atitudinea elevilor față de procesul educațional. În această perioadă dificilă, care a provocat schimbări semnificative în derularea activităților educative, ne dorim o colaborare cât mai strânsă cu părinții / tutorii legali ai elevilor noștri. Invităm toți părinții / tutorii legali ai elevilor din județul Teleorman să completeze chestionarul”, se arată anunț al Inspectoratului Școlar Județean Teleorman.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.