Economie

Cererea de finanțare pentru asigurarea infrastructurii pentru transportul verde în comuna Cosmești a fost aprobată

Ministerul Dezvoltării finanțează 18 noi investiții, în 18 localități din România, prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Proiectele, în valoare totală de 45.743.489,54 de lei, au fost depuse în cadrul celei de-a doua runde de atragere de fonduri pe componentele C5 – Valul Renovării și C10 – Fondul Local.

Astfel, pentru Valul Renovării, a fost aprobat un nou proiect, în valoare de  18.768.687,02 lei, pentru renovarea energetică a unor blocuri de locuințe din orașul Uricani (jud. Hunedoara).

Pentru Fondul Local, au fost aprobate 17 noi proiecte, în valoare totală de 26.974.802,52 de lei, depuse de 17 autorități locale, pentru asigurarea infrastructurii pentru transportul verde, prin achiziționarea unor puncte/stații de încărcare pentru vehicule electrice și a unor echipamente și sisteme inteligente de management local.

În noul lot de proiecte aprobate de minister se regăsește și cel al Primăriei Cosmești ce vizează “Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde – puncte de reîncărcare vehicule electrice în comuna Cosmești”, valoarea totală a finanțării fiind de 292.900,65 lei.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.