Eveniment

Ceremonial militar dedicat Zilei Protecției Civile organizat de ISU Teleorman

Marți, 28 februarie, în incinta Detașamentului de Pompieri din Alexandria, a avut loc un ceremonial militar dedicat Zilei Protecției Civile.

În cadrul festivității, un număr de 32 de pompieri militari au depus Jurământul Militar, acesta constituind momentul cel mai emoționant al întregii ceremonii. La eveniment au luat parte prefectul județului, Haralambie Epure, și președintele Consiliului Județean, Adrian Gâdea. Fiecare dintre aceștia au susținut un discurs, în care au menționat că instituțiile pe care aceștia le reprezintă sunt alături de salvatori, i-au felicitat pentru eforturile depuse în slujba cetățenilor și le-au urat succes la început de drum, noilor colegi.

“Sunt convins că aprecierea și încrederea noastră, a tuturor, vă vor motiva să vă îndepliniți în continuare, cu multă dăruire și curaj, misiunile încredințate și să faceți față la noile provocări pe care le întâmpinăm zi de zi. Vă doresc să păstrați, să dezvoltați și să transmiteți noilor generații abilitățile de ajutorare a cetățenilor, păstrându-vă în același timp intactă sănatatea, și viața. La mulți ani!”, au fost cuvintele adresate de către prefectul Haralambie Epure.

La rândul său, și Adrian Gâdea a punctat: “Știm cu toții că majoritatea aspectelor importante din domeniul situațiilor de urgență, cu impact direct asupra cetățenilor, asupra bunurilor, asupra comunităților acestui județ, sunt strâns legate de activitatea instituției dumneavoastră. Și spun asta pentru că dumneavoastră, care ați acționat, acționați, în slujba cetățenilor, rezolvând toate problemele generate de tot felul de evenimente nedorite. Ați făcut față tuturor acestor provocări prin muncă, competență, profesionalism, devotament, de multe ori, punându-vă în pericol sănătatea și chiar propria viață. Și pentru asta, sigur că meritați toate aprecierile noastre”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.