Eveniment

Centrul de dializă din București, unde s-au infectat cu noul coronavirus doi teleormăneni, mai face o victimă în județ

O femeie din Drăcșnenei, care făcea dializă la centrul privat din București, unde alți doi teleormăneni au contractat virusul, este infectată cu noul coronavirus, potrivit unor surse. Femeia va ajunge, ca și ceilalți doi dializați din județ infectați cu SARS-CoV-2, la un centru de dializă suport COVID pozitiv din capitală.

Direcția de Sănătate Publică Teleorman va demara acum o anchetă epidemiologică, pentru a stabili exact persoanele cu care femeia din Drăcșenei a intrat în contact.

Pe 27 martie, doi teleormăneni, o femeie din Ciolănești și un bărbat din Gratia, testați alături de alți 38 de pacienți care făceau dializă la o clinică privată din București, au primit vestea că sunt pozitivi la testul pentru infecție cu coronavirus. Amândoi au fost transportați la București, unde autoritățile au găsit locuri în centre de dializă suport pentru pacienții cu coronavirus.

Problemele de la centrul de dializa din București, unde au fost infectați și cei trei teleormăneni, au intrat în atenția opiniei publice încă de pe 24 martie, când la unul din punctele de lucru nouă persoane au fost confirmate pozitiv cu Covid-19. Probe le-au fost prelevate atât pacienților care făceau dializă la centru, cât și angajaților.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.