Social

Centru Medical de Permanență, inaugurat la Bragadiru

Miercuri, 16 februarie, a avut loc inaugurarea unui nou Centru medical de permanență în comuna Bragadiru, în prezența mai multor oficiali ai județului: prefectul Haralambie Epure, senatorul PNL, Eugen Pîrvulescu, deputatul PNL, Maria Stoian, directorul DSP Teleorman, Stelian Cristea, și, nu în ultimul rând, primarul comunei Bragadiru, Cristian Chisac.

Investiția, demarată anul trecut, a fost realizată din fondurile proprii ale localității, fiind vorba de reabilitarea unei clădiri lăsate în paragină, în care, până în anul 2000, funcționase primăria.

Potrivit edilului Cristian Chisac, realizarea acestui obiectiv a vizat în primul rând scopul de a li se asigura locuitorilor din comuna Bragadiru accesul la servicii medicale, însă unitatea va fi deservi și zonele limitrofe. Astfel, la serviciile oferite de cei 6 medici de familie (care vor fi prezenți prin rotație) vor beneficia și oameni din Pietroșani, Bujoru, Frumoasa, Conțești, Smârdioasa sau Bragadiru.

Noul așezământ medical dispune de aparatură modernă, este racordat la utilități, sistem centralizat de încălzire, apă curentă și, deocamdată, fosă septică.

Centrul Medical de Permanență va fi deschis începând cu data de 1 martie, momentan autoritățile locale mai având de așteptat o serie de documente transmise spre avizare.

Prefectul județului Teleorman, Haralambie Epure, a transmis, cu această ocazie, că accesul teleormănenilor la servicii medicale de calitate este una dintre prioritățile mandatului său, felicitându-i, totodată, pe cei care s-au implicat în realizarea acestei investiții. De asemenea, acesta a declarat că și-ar dori să vadă astfel de inițiative din partea mai multor edili teleormăneni, beneficiul fiind atât pentru locuitorii din zonele respective, cât și pentru degrevarea unităților spitalicești din județ.

 

One Comment

  1. In spate, pe ultimul rand, cel mai mare escroc posibil! Nistor Andrei, consilierul primarului! Pacat ca l-ati acceptat intr-un cerc asa de distins! Cu detalii, mai tarziu!!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.