Social

Centrele de vaccinare de la Plosca și Cervenia se deschid de luni; flux suplimentar la centrul din Alexandria

Trei noi fluxuri de vaccinare împotriva COVID-19 vor fi funcționale, la nivelul județului, începând de luni, 1 martie. Începând cu data menționată, va fi demarată imunizarea cu vaccinul produs de compania Pfizef/BioNTech, în Centrul de vaccinare de la Plosca (amenajat la Școala Mică Deal), Centrul de vaccinare din localitatea Cervenia (amenajat în sediul fostei primării) și despre un flux suplimentar la centrul de vaccinare de la Alexandria (amenajat la Școala nr.6).

Programarea pentru imunizare se va putea face începând de sâmbătă, 27 februarie, pentru persoanele vulnerabile care se încadrează în cea de-a doua etapă, respectiv persoanele cu boli cronice, cele cu vârsta peste 65 de ani și cele cu dizabilități, potrivit directorului de cancelarie a Instituției Prefectului, Adelina Sfăt.

Conform sursei citate, celelalte centre de vaccinare deschise la nivelul județului, respectiv cele din municipii și orașe și cele  de la Talpa, Olteni și Botoroaga (unde se vaccinează cu AstraZeneca), funcționează, în continuare, la capacitate maximă.

La nivel național, începând de luni, 130 de cabinete noi devin operaționale pentru imunizarea cu vaccinul produs de compania Pfizer/BioNTech. Conform estimărilor, 156.000 de persoane se vor putea vaccina în următoarele 20 de zile, în cele 130 de cabinete; capacitatea de vaccinare a fiecărui cabinet fiind de 60 de persoane pe zi.

 

One Comment

  1. Diaconu Grigore

    Mulțumesc aș vrea Pfizer Vaccin

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.