Eveniment

Celulă de criză, formată din polițiști, jandarmi, pompieri și lucrători SRI, pentru verificarea unui “bagaj” abandonat pe o stradă din Alexandria

Miercuri, 2 noiembrie, orele 14:07, polițiștii au fost sesizați prin Serviciul pentru Apeluri de Urgență 112, de un cetățean, cu privire la existența unui bagaj abandonat, pe o stradă din municipiul Alexandria.

La sediul inspectoratului s-a constituit celula de criză formată din reprezentanți ai Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman, Inspectoratului  de Jandarmi Județean Teleorman, Inspectoratului pentru Situații de Urgență A.D. Ghica Teleorman și Serviciul Român de Informații. Au fost luate măsuri de delimitare a zonei și s-au luat măsuri de interzicere a accesului auto și pietonal în zonă.

S-a evaluat situația de fapt și, în urma discuțiilor purtate cu locatarii din imobil, a rezultat faptul că bagajul respectiv fusese abandonat de aproximativ o săptămână de zile lângă bloc, fiind ulterior mutat în locul actual.
Totodată, unul dintre locatari a afirmat că bagajul a fost deschis în urmă cu câteva zile nefiind nimic în interior, el fiind cel care a pus bagajul in locul respectiv. Având în vedere situația de fapt, bagajul a fost verificat, ridicat și transportat de la locul sesizării, nefiind înregistrate evenimente deosebite, informează IPJ Teleorman.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.