Eveniment

Cele două fete umilite, după ce una dintre ele a încercat să fure blugi dintr-un magazin, sunt minore

Oamenii legii le-au identificat pe cele două tinere care apar în filmarea în care una dintre ele este prinsă în timp ce voia să fure mai multe perechi de blugi, îmbrăcând o pereche peste cealaltă, dintr-un magazin din Alexandria. Potrivit IPJ Teleorman, fetele sunt minore, iar cazul este investigat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria.

În cauză a fost întocmit dosar penal atât pentru tentativă de furt, cât și pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Întâmplarea s-a petrecut într-un magazin de haine din Alexandria, de unde una dintre cele două tinere care apar în filmarea devenită virală a încercat să plece cu mai multe perechi de blugi fără să le plătească. Enervate că aceasta a vrut să le păcălească, vânzătoarele magazinului au dezbrăcat-o pe tânără atât de blugii pe care aceasta încerca să-i fure, cât și de hainele sale, au desenat-o pe față, au lovit-o și au dat-o afară din magazin, în lenjerie intimă, în plin centru pietonal. Mai mult, femeile au și filmat isprava și au făcut-o publică.

3 Comments

  1. Nu este corect ce a facut patroana. Daca erau de etnie sigur nu proceda asa ptc nu avea curajul. Este un abuz grosolan din partea angajatiolor si patroanei pentru care trebuie sa raspunda penal. Cat este minor nu ai voie sa te atingi de el.

    • cat timp legea nu le baga la scoala de corectie, e obligatia cetatenilor sa le pedepseasca; legea e pentru noi, nu noi pentru lege

  2. Fetele acelea putea fi copii lor. Nu cred ca le-ar fi placut sa isi vada copii lor umiliti in asemenea hal. Altfel se face educatie. Sper ca politia sa le dea o lectie buna atat fetelor cat mai ales vanzatoarelor.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.