Eveniment

Cel puţin pentru moment, la Alexandria protestele au încetat

Monica DUMITRESCU

După şapte zile în care au protestat împotriva Ordonanţei 13 şi a Guvernului Grindeanu, protestatarii din Alexandria au luat o pauză. În seara de marţi, 7 februarie, pe platoul din faţa Casei de Cultură a fost linişte. Nici susţinătorii PSD, care au organizat o contra-manifestaţie în seara zilei de luni nu au revenit, aşa cum era de aşteptat. Aceştia au preferat să plece la Bucureşti să îngroaşe rândurile protestatarilor de la Palatul Cotroceni.

Protestele vor fi reluate, însă, la sfârşitul săptămânii, când se anunţă o manifestaţie de mare amploare. Pe de o parte, vor reveni în stradă cei care timp de şapte seri consecutiv şi-au strigat nemulţumirile faţă de deciziile guvernului şi ale liderilor PSD, pe de altă parte, tineri plecaţi din judeţ încearcă să se mobilizeze pentru un protest la Alexandria, în seara zilei de 11 februarie. Apelul a fost lansat pe Facebook.

Mitingul la care sunt chemaţi copiii şi tinerii plecaţi din judeţ este anunţat pentru sâmbătă, începând cu ora 19.00.

Nu este exclus ca simpatizanţii PSD să organizeze în acelaşi timp o contra-manifestaţie, astfel că platoul din faţa Casei de Cultură din municipiul Alexandria ar putea deveni din nou “câmpul de luptă” al lozincilor şi declaraţiilor pro şi anti PSD şi Guvern.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.