Politic

Cel puţin 3 democrat-liberali teleormăneni îşi vor depune candidatura pentru alegerile din Biroul Permanent Naţional al PDL

Carmen Dumitrescu

Peste aproximativ două săptămâni vor avea loc alegeri pentru ocuparea funcţiilor din Biroul Permanent Naţional al PDL, proces firesc la finalul alegerilor interne din partid. Astfel, o nouă competiţie marchează atmosfera din interiorul principalului partid de Opoziţie iar nume sonore ale politicii judeţene încep să fie angrenate şi în această nouă confruntare. Evident, miza pentru politicienii din judeţ este destul de mare, o funcţie în Biroul Permanent Naţional garantându-le unora dintre ei o influenţă suplimentară, de care ar putea profita pentru a reveni în forţă la nivelul politicii judeţene şi pentru a avea un cuvânt mai greu de spus la nivelul structurilor locale ale formaţiunii politice.

Ocuparea unei funcţii politice la nivelul BPN este o miză destul de importantă mai ales pentru liderul interimar al democrat-liberalilor teleormăneni, despre care se spune că ar avea intenţia de a-şi păstra actuala funcţie la nivel judeţean şi că doreşte ca sprijinul acordat lui Blaga în alegeri să înceapă să aibă efecte. Astfel, potrivit unor surse interne din partid, Teodor Niţulescu ar intenţiona să îşi depună candidatura pentru ocuparea unei funcţii politice la nivel naţional, astfel consolidându-şi şi poziţia la nivel local, în eventualitatea alegerilor interne la nivelul Organizaţiei Judeţene Teleorman.

Un alt aspirant la ocuparea unei funcţii politice în BPN este, se pare, şi Adrian Florescu. Acesta se gândeşte să îşi depună candidatura pentru Comisia de Statut, Etică şi Litigii, lucru absolut firesc în contextul în care susţinerea sa pentru echipa lui Vasile Blaga  a fost extrem de fermă, în ciuda piedicilor şi discuţiilor apărute în interiorul organizaţiei judeţene. Desigur, anunţul oficial al unei candidaturi va fi făcut numai peste câteva zile. Oricum, această mutare politică a lui Adrian Florescu are potenţialul de a-l readuce pe fostul deputat în prim-planul vieţii politice judeţene şi de a-l susţine în ocuparea unei funcţii politice importante şi la nivelul Organizaţiei Teleorman a PDL.

Şi fostul deputat Adrian Bădulescu se gândeşte foarte serios să candideze pentru o funcţie politică în Biroul Permanent Naţional al partidului, însă, potrivit declaraţiilor sale, va lua o decizie oficială în acest sens peste câteva zile, fiind necesar ca înainte să rezolve o serie de problemele de natură personală. Şi pentru Bădulescu, obţinerea unei astfel de funcţii ar putea constitui o revenire în prim-planul politicii judeţene, el fiind unul dintre politicienii democrat-liberali foarte apreciaţi de publicul consumator de politică.

Şi despre Lucian Militaru se spune că ar viza obţinerea unei poziţii în BPN, însă până în acest moment, liderul democrat-liberal nu a dorit să facă nicio declaraţie oficială pe marginea subiectului, urmând probabil să facă şi el un anunţ oficial în cursul zilelor următoare.

One Comment

  1. Fara traseisti si comunisti in BPN,,,,,AJUNGEEEEEEEEEE!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.