Sport

Cel mai tare transfer al anului în judeţ – Florin Şoavă este noul antrenor la Roşiorii de Vede!

Sâmbătă dimineaţă, pe terenul Robema din Roşiorii de Vede s-a disputat meciul amical dintre Sporting, liderul Ligii a 4-a judeţene, şi Voinţa Salcia (Liga a 5-a). Meciul interesează mai puţin, chiar şi scorul final (9-0 pentru gazde!), însă ce a fost curios la această partidă a fost prezenţa fostului mare fotbalist Florin Şoavă pe banca roşiorenilor. Preşedintele clubului Sporting, Gabriel Vlădulescu, a precizat foarte clar, despre acest lucru: “De azi (n.r. sâmbătă) fostul fotbalist Florin Şoavă este antrenorul echipei Sporting. El va începe efectiv treaba de luni, 4 februarie, când va conduce primul antrenament, astăzi a venit să vadă echipa, să-şi formeze o impresie despre jucători!”

Florin Şoavă, jucător plecat de la Universitatea Craiova şi ajuns până la prima reprezentativă a României, unde a adunat 22 de selecţii, a debutat ca antrenor (deocamdată fără licenţă) la CS Apă Craiova, echipă pe care a pregătit-o în toamna anului 2012. Rămas fără angajament, Şoavă a preluat de câteva zile, doar din postură de antrenor, pe Sporting Roşiorii de Vede, iar obiectivul declarat este câştigarea campionatului judeţean şi promovarea la liga a 3-a. Noi avem o înţelegere pentru cinci luni, până în vară, apoi vom vedea care va fi situaţia”, a mai spu Vlădulescu.

De-a lungul carierei ca sportiv, Florin Şoavă a evoluat la echipele Electroputere Craiova, Universitatea Craiova, Rapid Bucureşti, Spartak Moscova, Krâlia Sovietov Samara, FC Khimki, Arsenal Kiev, de unde s-a retras, în vara anului 2012. A adunat 22 de selecţii la prima reprezentativă a României , iar în Liga Campionilor a disputat 4 meciuri, pentru Spartak Moscova, în sezoanele 2003-2004 şi 2007-2008.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.